Akşener'e Ayasofya cevabı; yalan söylüyorsunuz

Akşener'e Ayasofya cevabı; yalan söylüyorsunuz

Ayasofya'nın cami olması tartışmaları gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Bugün İYİ Parti'nin Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması ile ilgili sunduğu önerge reddedildi. AK Parti karar için temmuz işaret etti.

İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümünde Ayasofya'da Fetih Suresinin okunmasının ardından AK Parti'den Ayasofya'nın ibadete açılması için adımlar gelmişti. Tartışmalara neden olan bu süreç sırasında İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili D. Müsavat Dervişoğlu tarafından "Ayasofya Cami’nin Müslümanlar için toplu ibadete açılması" amacıyla Meclis Başkanlığına sunulan Araştırma Önergesi AK Parti'nin ret, MHP ve HDP'nin çekimser oyları neticesinde kabul edilmedi. 

 

AKŞENER ÖNERGENİN REDDEDİLMESİNİ ELEŞTİRDİ

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den bu karar sonrası sosyal medyadan "hayırdır Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde paylaşım yaparak önergenin reddedilmesine eleştiri geldi. İşte o paylaşım:

 

meral-001.jpg

AKŞENER'E TOKAT GİBİ CEVAP: YALAN SÖYLÜYORSUNUZ

Akşener'in paylaşımı ardından bazı sosyal medya kullanıcılarından Ayasofya konusun ilk olarak AK Parti tarafından gündeme getirildiğini ve İYİ Parti'nin bu önergeyle rol çalmaya çalıştığına yönelik tepkiler geldi. İşte Akşener'in paylaşımına gelen o yorum:

 

medya-001.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.