Akşener'e "haydut" tepkisi sürüyor! MHP'li Yıldırım: Gözünüze dizinize dursun

Akşener'e "haydut" tepkisi sürüyor! MHP'li Yıldırım: Gözünüze dizinize dursun

12 Eylül öncesinin en son Ocak Genel Başkanı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ülkücülere haydut diyen Meral Akşener'e karşı sessiz kalanları çok sert eleştirdi.

İşte MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’ın açıklaması:

 

‘’ÜLKÜ OCAKLARI KANLI EYLEM PLANLARI YAPILAN MAĞARALARDA KURULMADI’’

 

Ülkü Ocakları metruk binaların karanlık odalarında, kanlı eylem planları yapılan mağaralarda kurulmadı. Üniversitelerimizde filizlendi, eğitim yuvalarında vücut buldu. Tertemiz Anadolu çocuklarının omuzlarında yükseldi, alnı ak, başı dik nesiller yetiştirmeye muvaffak oldu. Milliyetçilik; milletini sevme, yüceltme duygusunun hayatın tüm alanlarına tatbikidir. Milliyetçilik, insanını sevmekle başlar. Ocak’ta ilk öğretilende budur, son anlatılanda.

‘’SEVGİ, EĞİTİM OCAĞIDIR ÜLKÜ OCAKLARI’’

Bu kuvvetli sevgi bağıdır, Ülkücü Hareketi, Türk Milleti’nin sönmez ümit ışığı, yıkılmaz kalesi kılan. Sevgiyle yola düşen, nefreti bilmez, hasete meyletmez. Sevgi ocağıdır, eğitim ocağıdır Ülkü Ocakları, Alperen Dervişlerin dergâhı, Bahadırların karargâhıdır. Yalnızca, zalimle arası açık, hainle kavgalı, şakiyle düşman, haydutla husumetlidir.

 

 

‘’TERÖRİSTİN KRAVATLISI İLE KİRLİ İTTİFAKLAR KURAN, MHP’YE ALÇAKÇA TAARRUZ ETMEKTEDİR’’

MHP’yi “haydutlukla” elli sene evvel Batı mandacıları, masonik hülya kuran politikacılar, halklara kardeşlik kılıfıyla insanlığa savaş açan teröristler suçluyordu. Cuntacı cani Soyer’de aynı iftirayla, Başbuğ’a sehpayı göstermiş, bizlere işkence ettirmiş, zindanlarda çürütmüştü. Teröristtin kravatlısı ile kirli ittifaklar kuran, iyi olan her şeye karşı duran siyasi paçozlar, politik fahişeler, Türkiye’nin, coğrafyasında canhıraş egemenlik mücadelesi verdiği bir zamanda, bu kutlu mücadeleye omuz veren MHP’ye alçakça taarruz etmektedirler.

 

‘’ÜLKÜCÜ HAREKETİ ‘HAYDUTLUKLA İTHAM ETMEK AKIL TUTULMASI MIDIR?’’

Eşkıyaya siyasi temsilci diye güzellemeler yapıp, Ülkücü Hareketi “haydutlukla” itham etmek, akıl tutulması mıdır, vicdan kararması mı, şuur bulanıklığı mıdır, karakter bozukluğu mu? Siyasi geçmişi zikzaklarla kararmış bir Madam’ın terbiyeden bigâne hezeyanlarından daha acıklı olanı, oturdukları yerden, kanalizasyon kokan cümlelere alkış tutan müsveddelerin perişan halleridir.

 

 

‘’MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI TÜRK VE İSLAM DÜŞMANLARININ BAŞ BELASI OLMAYA DEVAM EDECEK’’

İnsanı müşerref kılacak dünyevi hangi makam varsa Lider Allah’ın izniyle hepsini size lütfetti, kirli niyetlere düştünüz, temizledi, karanlık hesaplara girdiniz, düzeltti, birlikte rahmet vardı diye, “İncinmedik, incitenden” dedi, el uzattı, yine kerameti kendinizden saydınız. MHP ve Ülkü Ocakları dün olduğu gibi bugün de Allah’ın izniyle bütün ihtişam ve kudretiyle Türk ve İslam düşmanlarının baş belası, karanlık ve kirli emellerin kâbusu olmaya devam edecek, haddi aşanlara haddini bildirmek marifetinden bir an olsun geri durmayacaktır.

 

yildirim.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum