Akşener'e Kayseri Vurgunu! Kimse gelmedi

Akşener'e Kayseri Vurgunu! Kimse gelmedi

Cumhurbaşkanı adaylığı koltuğuna oturan Meral Akşener dün Kayseri'de miting vermişti. Akşener'in verdiği mitinge neredeyse kimse gelmedi. Sözcü Gazetesi miting alanının hınca hınç dolu olduğunu iddia edince sosyal medya çalkalandı.İşte detaylar;


Meral Akşener Cumhurbaşkanlığı seçimleri için miting vermeye devam ediyor. En sonki durağı Kayseri olan Akşener bu kez halktan vurgun yedi. Mitinge katılımın çok olması beklenirken neredeyse hiç kimse gelmedi. Meral Akşenir'in twitter hesabından mitinge dair yapılan paylaşımda ise miting alanı çok dolu görünüyordu.Fakat mitingten gelen farklı görsellerde alanın bomboş olduğu görünüyordu.Tüm bu yaşananlar sosyal medyada alay konusu olarak karşılandı.

 

İŞTE MİTİNG ALANINDAN GERÇEK GÖRÜNTÜ

siyasetcafecom.jpg


SÖZCÜ GAZETESİ'NDEN MEYDAN DOLDU İDDİASI

Meral Akşener'in miting verdiği esnada Sözcü Gazetesi'nden de mitinge dair haberler gelmeye başladı. Sözcü Gazetesi yaptığı haberde "AK Parti'nin kalesi Kayseri’de Akşener izdihamı" başlığını kullandı. Meydana onbinlerce katılımın gerçekleştiğini iddia etti. 


Daha sonra çevrede bulunanlardan gelen fotoğraflara bakılarak aslında alanın bomboş olduğu ortaya çıktı. Sözcü'nün yaptığı bu paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından dalga konusu oldu.


Twitter kullanıcıları bakın bu haberi nasıl ti'ye aldı;

hqzna_1527317343_5862.jpgo145z_1527317736_7982.jpgge2sk_1527317720_8619.jpgfjuf2_1527317706_1743.jpg

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum