Akşener’e kötü haber: Toplu istifa ettiler

Akşener’e kötü haber: Toplu istifa ettiler

Yerel seçimlere 2.5 ay kala Meral Akşener’in Genel Başkanlığı’nı yaptığı İYİ Parti’de toplu istifalar yaşandı.

İyi Parti Lideri Meral Akşener, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi toplu istifa haberiyle sarsıldı.

Mahalli İdareler Seçimleri’ne 81 gün kala İYİ Parti’de 19 partili istifa etti. İYİ Parti Kastamonu İnebolu İlçe Başkanlığı’nda 19 yönetim kurulu üyesi istifa etti.

Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’de aday belirleme süreci devam ederken istifalar yaşandı. Yönetim Kurulu’nun asil 19 üyesinden 14’ü, yedek üyelerin de 5 tanesi yönetim kurulundan istifalarını ilçe başkanlığına gönderdi.

Ülkü Ocakları'nın yeni başkanı belli oldu

İstifa eden 19 isim adına konuşan Süha Altınöz, İyi Parti İnebolu İlçe Başkanı’nın kendi adayını açıklarken kullandığı üslup ve yaptığı suçlamaların yanlış olduğunu ifade etti ve İl yönetiminin de konuya duyarsız kaldığını kaydetti.

Süha Altınöz şu açıklamalarda bulundu:

Yaşanan bu sürecin ardından mevcut yönetim kurulunun üçte ikisinden fazlası, yönetim kurulundan istifalarını vermiştir. İlçe başkanının kendi adayını açıklarken yaptığı açıklamalar üzüntü verici olmakla birlikte, biz siyasette rakamları seçim matematiği için kullanan insanlarız, rakamları peşinde koştuğumuz avantalar için kullanıyor değiliz, bundan sonra da kullanacak değiliz. Dolayısıyla ilçe başkanının aldığı karar, kendilerine hayırlı olsun. Taban ve seçmen, sürecin hakemi olacaktır."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.