‘Akşener’e oy verir misiniz?’ sorusuna CHP’den FLAŞ yanıt

‘Akşener’e oy verir misiniz?’ sorusuna CHP’den FLAŞ yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e oy verir misiniz? sorusuna CHP’nin parti sözcüsünden şok bir yanıt geldi. İşte haberin detayları;

Cumhuriyet Halk Partisi’nde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Parti içerisinde iki isim Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladı. Bunların yanı sıra Kemal Kılıçdaroğlu’nun Salı günü yapacağı açıklamada adaylarını açıklaması bekleniyor.

CNN Türk'te canlı yayın konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Bülent Tezcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında açıklamalar yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CNN Türk'te katıldığı Hafta Sonu programında Hakan Çelik'e konuk oldu.

İYİ Parti ve 24 Haziran 2018 seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Tezcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında da açıklamalarda bulundu.

Bülent Tezcan'ın açıklamaları şöyle:

AKŞENER NASIL BİR SİYASETÇİ?

Gördüğüm kadarıyla ikisini dengelemiş. Bazen bir anne, büyükkanne zaman zaman torunlarından da bahseder. Önemli bir siyasetçi Sayın Akşener, Türkiye siyasetinde önemli hizmetleri olmuş bakanlık yapmış bir isim. Siyasetin iki alanını da dengelemiş hem kavgalı alanını bilen ve orada yer almış birisi hem de bir siyasetçi olarak bir anne hepsi bir arada öyle de bir yanı var değerli bir siyasetçi."

SAYIN MERAL AKŞENER’E OY VERİR MİSİNİZ?

Bugünün yemeğini bugün yiyeceğiz, yarının yemeğini yarın yiyeceğiz. Şimdilik önümüzde bir 24 Haziran dönemi var ve biz de parti olarak adayımızı çıkaracağız. İkinci tura birlikte hareket eden birisi kaldığında tabiki kuşkusuz onu destekleriz. bu bizim adayımızda olabilir Sayın Akşener de olabilir."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.