Akşener’e tehdit notu mu? ‘Her an her şey olabilir'

Akşener’e tehdit notu mu? ‘Her an her şey olabilir'

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in evinin karşısında bulunan duvara yazılanlar emniyeti alarma geçirdi. İşte ayrıntılar;

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in İstanbul’da yaşadığı evin karşısında “Her an her şey olabilir” şeklinde tehdit yazıları yazıldığı ileri sürüldü.

Akşener’in evinin yakınında bulunan duvara ‘Her an her şey olabilir’ yazısının Meral Akşener’e yönelik mi yazıldığı, bu yazı ile Akşener’in tehdit mi edilmek istendiği merak konusu oldu.

Bazı basın yayın organlarında ise bu yazının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alarak bunun bir tehdit olduğu haberleri çıktı. Gerçekte ise bu yazının kim ve kimler tarafından ne amaçla yazıldığı henüz bilinmiyor.

Meral Akşener’in, Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza kampanyasını başlattığı gün evinin karşısında bulunan duvara sprey boyalarla “Her an her şey olabilir” mesajının yazılması dikkat çekti. Gece yarısı yazıldığı tahmin edilen yazıyla ilgili hemen emniyet bilgilendirildi.

Yapılan araştırmalarda bölgedeki kameraların incelemeye alınacağını belirtilirken, polis konuyla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan tetkiklerden sonra Meral Akşener’e yönelik tehdit yazısı olarak algılanan yazının üzeri boyanarak kapatıldı.

yazi1.jpgyazi2.jpg

 

 Akşener’e tehdit mesajını yazanlar yakalandı

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.