Akşener'i tehdit etmişti! Hasan Cengiz'in CHP'de odası varmış

Akşener'i tehdit etmişti! Hasan Cengiz'in CHP'de odası varmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 100 milyon dolar verdiği iddia edilen bir e-mail gönderdiği öne sürülen Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Hasan Cengiz'in, CHP Genel Merkezi'nde odası olduğu öğrenildi.

Levent Gültekin, Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Hasan Cengiz'in, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, “CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığını organize etmesi ya da engellememesi için 100 milyon dolar verdiği” iddia edilen bir e-mail mesajını gündeme getirmişti.

Gültekin, Akşener’e Altılı Masa’dan kalktığı 3 Mart’tan bir gün önce, “devlet içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı üzerinden kurgulanan oyunu bozmak isteyen ekip” tarafından gönderildiği belirtilen bir mailde, “Meral Hanım lütfen Kemal Bey'in adaylığı ile ilgili kurduğunuz oyunu bozun. Aksi takdirde Hasan Cengiz'den aldığınız 100 milyon doların ses kaydını yayınlayacağım” yazıldığını ileri sürmüştü.

Gültekin, e-mail mesajını ciddiye almadığını, ancak, "kim bu Hasan Cengiz?" diye merak ederek baktığında Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyen Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı ile karşılaştığını anlatmıştı.

Hasan Cengiz iddiayı yalanlarken, İyi Parti'den yapılan açıklamada da buna benzer spam mailleri olduğunu, ancak olayın bir başka genel başkanla ilgili olduğunu öne sürmüştü.

Tartışmalar devam ederken, gazeteci İsmail Saymaz, Hasan Cengiz'in CHP'de odası olduğunu, burada çalışmalar yürüttüğünü aktardı.

 

İsmail Saymaz, Twitter'dan şunları yazdı:

 

"Levent Gültekin’in gündeme getirdiği Avrasya Yerel Yönetimler Birliği adlı kerameti kendinden menkul kuruluşun Başkanı Hasan Cengiz’in CHP’nin üçüncü katında odası varmış. Bu odayı Perinaz Yaman da kullanıyormuş. Hasan Cengiz danışman bile olmadığı halde oda sahibi olmuş."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.