Akşener'in adamı Batuhan Çolak'tan bomba iddia: İYİ Partili vekil beni öldürtmek istedi

Akşener'in adamı Batuhan Çolak'tan bomba iddia: İYİ Partili vekil beni öldürtmek istedi

Yeniçağ gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, İyi Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik tarafından canına kastedildiğini iddia etti.

Gazeteci Batuhan Çolak, eskiden yayın yönetmeni olduğu Yeniçağ gazetesinin imtiyaz sahibi İyi Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik tarafından canına kastedildiğini iddia etti.

Twitter’da açıklama yapan Çolak, gittiği bir mekandan ayrıldığı sırada ağaçların arasında saklanmış bir şahıs gördüğünü ve şahsın elini beline götürdüğü esnada aracına atlayarak canını zor kurtardığını ifade etti.

Elinde saldırı anına ilişkin tüm görüntülerin olduğunu söyleyen Çolak, ilerleyen günlerde görüntülerin yayımlanacağını söyledi.

Yaklaşık 7 saat emniyette ifade verdiğini belirten Çolak, şikayet tutanaklarının fotoğraflarını da paylaştı.

 

İşte, Çolak’ın o açıklamaları:

 

'Yeniçağ imtiyaz sahibi Ahmet Çelik tarafından bugün canıma kastedildi. Gitmiş olduğum mekanı terk ederken Ahmet Çelik'in sağ kolu ve kirli işlerini yaptırdığı Burhan Gazi Sandu'nun beni kameraya çektiğini gördüm. Dışarı çıktığımda ağaçların arasına gizlenmiş bir şahıs saldırdı. Şahsı dikkatim sayesinde önceden fark ettim. Elini beline götürmek için hamle yaptığımda aracıma hızla bindim. Koşarak aracıma vurmaya başladı ve uzaklaştım. Arkamdan takip edemediler. Yaklaşık 7 saattir Emniyet'te ifade veriyorum. İstanbul Cinayet Büro ve Terör Şube geldi. Tüm görüntüleri elde ettik; saldırı anı, saldırganı fark etmem hepsi var. Ve hepsi ilerleyen günlerde yayınlanacak. Allah'ın verdiği canı yalnızca Allah alır. Bunu tasarlayan, azmettiren bir milletvekili. Yazıklar olsun.'

 

b-002.JPGt-002.JPG

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.