Akşener’in balonu erken patladı: “Grup kurmak için abidik gubidik işler yapmayacağız”

Akşener’in balonu erken patladı: “Grup kurmak için abidik gubidik işler yapmayacağız”

İYİ Parti ile İlkeli, iyi ve dürüst siyaset yapmak için yola çıktıklarını ifade eden Meral Akşener’in balonu erken söndü. Türkiye Akşener’in önceki açıklamasını konuşuyor.

CHP’den 15 milletvekilinin istifa ederek İYİ Parti’ye geçmesi ve TBMM’de grup kurmasının yankıları sürerken, Türkiye Akşener’in daha önce yaptığı açıklamayı konuşuyor.

11 Mart 2018’de İYİ Parti Meral Akşener yaptığı açıklamada “Grup kurmak için abidik gubidik işler yapmayacağız. Biz 100 bin imza ile çıkacağız” demişti.

Ancak, Akşener’in ilkeli siyaset balonu erken patladı ve Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli görüşmenin ardından TBMM’de grup kurup seçimlere katılmak için CHP’den 15 milletvekili istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı.

“Grup kurmak için abidik gubidik işler yapmayacağız” diyen Akşener’in bu gün geldiği nokta, kamuoyunda artık ikinci Güneş Motel vakası olarak nitelendiriliyor.

İşte Cumhuriyet Gazetesi’nde yer alan 11 Mart 2018 tarihli Meral Akşener’in “Grup kurmak için abidik gubidik işler yapmayacağız” diyen açıklamasının kupürü:

abidik.png

Hakan Sönmez      siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum