Akşener’in “kankisi”nden Bahçeli’ye çok ağır sözler

Akşener’in “kankisi”nden Bahçeli’ye çok ağır sözler

Akşener’in “kankisi” Yeniçağ Yazarı Orhan Uğuroğlu kafayı MHP’nin alacağı seçim parasına taktı ve MHP Lideri Bahçeli’ye ağır hakaretlerde bulundu.

İYİ Parti’den milletvekili adayı olan Yeniçağ Gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu köşesinden MHP’ye ve Lideri Devlet Bahçeli’ye kin kustu.

Partisinden düşük oy alan ve 24 Haziran seçimlerinin ardından 5 milyondan fazla oy alan partisinin genel başkanlığından istifa eden ancak rica minnet geri dönen Meral Akşener’in “kankisi” Uğuroğlu, MHP ile AK Parti’nin Cumhur İttifakı’nı yerel seçimlerde devam ettirmesi kararına çok bozuldu.

İYİ Parti’nin CHP’den HDP’ye kadar ittifakın her türlü senaryosunu değerlendirdiği bir zamanda Yeniçağ yazarı Uğuroğlu MHP’nin Hazineden aldığı devlet yardımını çok bularak “MHP seçim yardımını hak ediyor mu?” diye yazdı.

İYİ Parti’nin yüzde 10 barajı altında kalmasına rağmen HDP’yi “Kürt siyasal hareketinin temsilcisi” ilan ederek, CHP ile ittifak yapıp, TBMM’ye 40 milletvekili sokan ve bu şekilde Devlet Hazinesi’nden milyonlarca liralık seçim yardımı alacak olmasını görmezden gelen Yeniçağ Yazarı Orhan Uğuroğlu, Cumhur İttifakı’nda bulunmasına rağmen seçim barajını geçen MHP’nin Lideri Devlet Bahçeli’ye “O zat” ifadesiyle hitap edip, “MHP’nin aldığı milyonlarca lira helal olacak mı?” dedi.

Yeniçağ Yazarı Orhan Uğuroğlu’nun Gerçek ülkücü ve milliyetçi irade seni asla affetmeyecektir” dediği yazısındaki ilgili bölümler şöyle:

“MHP 2019 yılı için 44 milyon lira yerel seçim yılı olduğu için de 44 milyon lira olmak üzere yaklaşık 88 milyon lira hazine yardımı alacak.

Şimdi açıkça soruyorum.

Ankara, İstanbul ve İzmir başta birçok seçim bölgesinde belediye başkan adayı çıkartmayacak olan MHP yerel seçim için alacağı 44 milyonu hak ediyor mu?

Seçmenin en yoğun olduğu, partilerin kazanmak için en çok para harcayacakları Ankara, İstanbul ve İzmir’de seçime girmeyen MHP için yerel seçim yardımı “haksız zenginleşme” olmayacak mı?

Aldığı bu milyonlarca lira Helal olacak mı?

O ZAT…

Genel Başkan olmak isteyen MHP’lilerin Kurultay isteğini AKP’nin desteği ile bertaraf ederek genel başkanlık koltuğunu korumak zorunda kalan zat

Cumhurbaşkanı adayı olamayan, partisinden de aday çıkartamayan ve AKP’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı MHP’nin adayı gösteren zat,

Meclis Başkan adayı çıkartmayıp AKP’nin adayına istinadgah olan zat,

“Herkes kendi yoluna” diye MHP Meclis grubunda meydan okuyan zat,

Günler sonra yeniden AKP’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a dayanak olan zat,

Oy almak için 24 Haziran öncesi millete, “AF” diye söz veren riyakar zat,

EYT konusunda, “Emeklilikte yaşa takılanlara haklarını vereceğiz” diye tahriş eden zat,

Polise, memura, öğretmene “3200 gösterge verilecek” diye tehayüc eden zat,

Gerçekleri yazdıkları için Gazeteci ve Televizyoncuları gazete ilanı ile hedef gösteren zat

3 ili kazanacakmış da “fedakarlık” yapıyormuş gibi AKP’ye ikram eden zat,

Yaklaşık 1,5 milyon seçmenini, iradesiz, ilkesiz sayan bu zat,

Millet’e Zillet diyen zat,

İYİ Parti’ye İP diyen ilkesiz zat,

“Bu süreçte kimse bizim karşımıza Kürtlükle de Türklükle de çıkmasın. Biz her türlü milliyetçiliği, ayaklarının altına almış bir iktidarız. Kuru milliyetçilik yok” diyen Recep Tayyip Erdoğan’a yandaş olan zat,

AKP’ye yandaş olmayı “Tarih hayranlıkla anacaktır” diye kendini avutan zat,

Gerçek ülkücü ve milliyetçi irade seni asla affetmeyecektir

Değerli okurlarım, bu zatın kim olduğunu sizler de çok iyi biliyorsunuz.

Ankara, İstanbul ve İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkan adayı çıkartmadıkları için Erdoğan, “… Bizim de MHP’ye jestimiz olacak” diyor.

Gözünü, kulağını açtı Erdoğan’dan “jest” bekliyor şimdi o zat.

Adını yazmama gerek yok ama partisini düşürdüğü duruma bakar mısınız?”

Yerel seçimlerde CHP'den Saadet'e ve oradan da HDP'ye varıncaya kadar ittifakın her türlü formülünü arayarak yok oluşuna çare arayan İYİ Parti ve Meral Akşener'in "zordayım, dardayım" çırpınışlarına çıkış bulmaya çalışan Yeniçağ Yazarı'nın MHP'ye ve Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik bu ağır sözleri Laz Ziya'nın meşhur "Orhaaan..." sözlerini hatırlattı.

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.