Akşener'in Karadeniz gazı rahatsızlığı! Putin iddiası 'Pes' dedirtti

Akşener'in Karadeniz gazı rahatsızlığı! Putin iddiası 'Pes' dedirtti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının açılışını yaptı. Bu gelişmenin ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Karadeniz'deki doğal gaz ile ilgili açıklamaları pes dedirtti.

Karadeniz gazı, dün Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle devreye alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki müjdeyi kamuoyuyla paylaştığı törenle ilgili olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den akla ziyan bir çıkış geldi.

 

ERDOĞAN'DAN TARİHE GEÇEN MÜJDE

 

Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlarımızın aylık 25 metreküpe denk gelen evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğal gazı 1 yıl süreyle ücretsiz veriyoruz. Önümüzdeki 1 ay da tüm konutlardaki doğal gaz kullanımından ücret almayacağız" müjdesini verdi.


AKŞENER: İNŞALLAH PUTİN DEĞİLDİR

 

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklamasında, ''Eğer Karadeniz gazının Türkiye'ye gelip evlere verildiği konusu gerçekse çok mutlu oluruz. Gerçekten çok mutlu oluruz. Türkiye'nin önemli bir meselesinin hallolduğunu düşünüp biz iktidara geldiğimizde de bunu devam ettiririz. Dolayısıyla mutlu oluruz. Ama inşallah Putin'in BOTAŞ'ın borçlarını ertelemesinden kaynaklanan yine Putin'den yapılan bir kıyak değildir. Çünkü bir çok şey yalan çıktığı için hafif bir şüpheye doğru gidiyor insan devamlı aldatılınca ama umuyorum, diliyorum Karadeniz gazıdır. Biz de onun devamını sağlayacağız daha geniş olarak" dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.