Akşener'in kaydını alan kişi belli oldu! Bahçeli açıkla demişti

Akşener'in kaydını alan kişi belli oldu! Bahçeli açıkla demişti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önündeki gerginlikte, videoyu çeken 3. kişi merak konusu olmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önündeki nümayiş, siyaset dünyasında gündem olmuştu. MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'ndan gelen bir grup partili, Akşener'in evinin önünde slogan atmış, İYİ Parti Genel Başkanı eşi Tuncer Akşener'le birlikte kapıya çıkıp, nümayişçilere karşı sert ifadeler kullanmıştı.

VİDEOYU ÇEKEN 3.KİŞİ KİM?

Akşener ve eşi 'İki kişiyiz, gelin lan gelin" diye bağırmış, görüntüleri çeken üçüncü kişi merak edilmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Evde iki kişiyseniz, videoyu çeken üçüncü kişi kim?" diye sormuştu. Ardından özellikle MHP kanadından üçüncü kişiyle ilgili çeşitli senaryolar yazılmış, buna Devlet Bahçeli'nin basın danışmanlarından Yıldıray Çiçek de eklenmişti.

Çiçek, videoyu çeken kişinin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla, Meral Akşener'in dönemin ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'la 2011'deki görüşmesinde tercümanlık yapan Ali Serim olabileceğini yazdı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise üçüncü şahsın, bekar olan İYİ Parti Sosyal Politikalardan ve Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun eşi olduğunu iddia etti.

İYİ PARTİ CEPHESİ DE UZLAŞAMADI

Meral Akşener, 3. kişinin 25 yıldır yanlarında kalan kuzeni, İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı ise 3. şahsın Akşener'in eski bir öğrencisi olduğunu açıkladı. Kafa karışıklığı devam ederken, Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, köşe yazısında üçüncü kişinin kim olduğunu doğru yazan tek isim oldu. İde, 3. kişiyi tarif ederken, isim vermekten kaçındı. İŞTE O İSİM Meral Akşener ve eşi Tuncer Akşener, nümayiş yapanlara seslenirken, videoyu çekin kişinin, Meral Akşener'in Kocaeli Üniversitesi'nden öğrencisi Cengiz Güler olduğu ortaya çıktı. Siyasi yaşamı boyunca Akşener'in yanında olan ancak apolitik kişiliğiyle bilinen Güler, Meral Akşener İçişleri Bakanlığı yaptığı dönemde, İçişleri Bakanlığı'nın ve Başbakanlığın bilgisayar altyapı işlerini yaptı. Cengiz Güler

AKŞENER'İN SIR KÜPÜ

Ülkücülerle hiçbir zaman yıldızı barışmayan Cengiz Güler, MHP'ye de İYİ Parti'ye de üye olmadı. Bilgisayar yedek parçaları satan uluslararası firması olan Güler, Meral Akşener'in evine çok yakın oturduğu için, her zamanki gibi o gece de Akşener çiftinin yanında bulunuyordu.

Cengiz Güler, 24 Haziran seçimleri öncesinde milletvekilliği listelerinin hazırlandığı haftasonu, Meral Akşener'in sekreteri Esma Bekar ve Akşener'in eşi Tuncer Akşener'le birlikte listeleri hazırlamıştı. Akşener'in sır küpü olan Güler, parti içinde büyük tepki gördüğü için bir süredir genel merkeze gitmiyor; görüşmelerini Akşener İstanbul'a geldiğinde Akşener'in evinde yapıyor. O gece de Akşener'in evinde olan Cengiz Güler, görüntüleri çekip İYİ Parti Genel Başkanı'nın sosyal medya hesabından paylaştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.