Akşener'in o konuşmasına FETÖ'cü hesaplardan tam destek

Akşener'in o konuşmasına FETÖ'cü hesaplardan tam destek

17 - 25 Aralık operasyonlarının ardından ABD'ye kaçan FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup toplantısının görüntüsünü paylaşarak 'Bu konuşma unutulmamalı' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerde yaptığı grup konuşması FETÖ'cüleri gururlandırdı. FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan, "Bu konuşma unutulmamalı" derken, Akşener'in tuhaf ilişkilerini gösteren bir video da sosyal medyada gündem oldu.

'GÜLESİM GELİYOR'

Arslan'a yanıt veren SuperHaber programcısı Nedim Şener, "Senin gibi FETÖ’cü yazdıktan sonra unutmak ne mümkün" ifadesini kullandı.

Sözlerinin devamında "Merak Akşener, 'tehdit edilmekten' söz ederken gülesim geliyor!!!" diyen Şener, İYİ Parti'li Murat Köse ile Yasin Öztürk'ün kendisini tehdit ettiğini şu sözlerle hatırlattı:

"Öyle gizli birileri değil İP’nin İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Murat Köse ile ahlak yoksunu milletvekili Yasin Öztürk’ün ettiği hakaret ve tehditleri unutuldu zannediyorsa öyle olmadığını hukuk önünde görecekler"

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURAN VİDEO

FETÖ'cülerin sosyal medyada Akşener'e desteği sürerken bir de video gündeme geldi.

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci tarafından paylaşılan videoda Meral Akşener'in FETÖ'cülerle yakınlığından, HDP ile dirsek temasına kadar pek çok konu görüntülerle hatırlatıldı.

Değirmenci, paylaştığı videoya "İP’in ucu kimin elinde?" notunu düştü.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.