Akşener'in ziyareti sırasında gerginlik! Korumaları vatandaşı böyle uzaklaştırdı

Akşener'in ziyareti sırasında gerginlik! Korumaları vatandaşı böyle uzaklaştırdı

Esenyurt'ta darp edilen partilileri ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir vatandaşın "Başınızdaki başörtüsünü çıkardınız, önünüze attınız" sözlerini duyunca küplere bindi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde dün İYİ Parti karavanında görevli parti üyelerine saldırı düzenlenmiş, saldırı sonucu yaralanan partililer olmuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Esenyurt'ta darp edilen partilileri ziyaret etti.

Darp edilen partilileri ziyareti sırasında bir süre kulak verdiği vatandaşın "Başınızdaki başörtüsünü çıkardınız, önünüze attınız" sözlerini duyunca Akşener küplere bindi.

Akşener bu sözlere "Yalancısın" diyerek tepki gösterirken korumalar vatandaşı Akşener'in yanından uzaklaştırdı. 

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.JPG

 

"ARKADAŞLARIMIZA 25 KERESTE GİBİ ADAM SALDIRDI"

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam saatlerinde Esenyurt İstiklal Mahallesi'nde saldırıya uğrayan partililere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

Akşener olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

 

“Hem partimizin programını, ilkelerini anlatmak hem de partimize üye kazandırmak üzere bu karavanda görev yapan 2 arkadaşımıza 25 kereste gibi adamın saldırması sonunda o çirkin, namert, şerefsiz, korkak saldırıyı lanetlemek üzere buradayız. İYİ Parti'nin genel başkanının evine bile saldırılmıştır bu ülkede."

 

Partililerin uğradıkları saldırının faillerinin isimlerinin belli olduğunu söyleyen Akşener, sözlerine şöyle devam etti:

 

"Hepsi de bir siyasi partinin yöneticisi konumunda ama biliyoruz ki; bugünün Türkiye'sinde, bugünün yargısında, bugünün hukukunda kesinlikle hiçbiri herhangi bir takibata uğramayacaktır. Herhangi bir hukuku ceza almayacaktır. Dolayısıyla bugünün dünyası böyle bir şey." 

 

GERGİNLİK ÇIKTI

 

Yaptığı açıklamaların ardından Akşener, kendisi ile görüşmek istediğini söyleyen bir kişi ile bir süre konuştu.

Akşener, "Başınızdaki başörtüsünü çıkardınız önünüze attınız" sözlerine sinirlendi ve “Yalancısın" diyerek tepki gösterdi. Meral Akşener'in tepki gösterdiği kişiyi korumalar yanından uzaklaştırdı. Bu sırada ufak çapta arbede yaşandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.