Akşener'le yüz yüze görüşen Ağıralioğlu'ndan istifa açıklaması!

Akşener'le yüz yüze görüşen Ağıralioğlu'ndan istifa açıklaması!

İYİ Parti Başkanlık Divanı'ndaki Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı görevinden alınan Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa edip etmeyeceğini açıkladı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in geçtiğimiz hafta genel başkan yardımcılığı görevinden aldığı Yavuz Ağıralioğlu ile çarşamba günü yaptığı görüşmenin detayları oraya çıktı.

İlk kez yüz yüze yapılan ve 20 dakikacık süren görüşme sonrası Akşener, kırgınlıkların olabileceğini kaydederek, "Birbirimize kırılmış olabiliriz, bu birbirimizi sevdiğimizin alametidir" dedi.

 

"GÜZEL YARINLARA AZİMLE KAVUŞMAYA GAYRET EDECEĞİZ"


Akşener, Ağıralioğlu'nun tüm parti, Meclis kürsülerinde ve medyada görünmeye devam edeceğini de kaydetti ve "Güzel yarınlara azimle kavuşmaya gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

AĞIRALİOĞLU: İYİLERLE BİRLİKTE MÜCADELEYE DEVAM


Dün Meclis'te açıklama yapan Yavuz Ağıralioğlu, "Partimde iyilik adına iyilerle birlikte mücadele etmeye devam edeceğim" demişti.

Ağıralioğlu, Meral Akşener'in 'Kırgınlıklar olabilir. Kırılabiliriz ama bu bile birbirimizi sevmenin alametidir' sözlerine "Ben görev verilince iyi, verilmeyince kötü diyecek biri değilim. Sorumlulukları taşıyarak yürümeye devam edeceğim. Teknik direktörlerin takım değiştirme hakkı vardır. Nihayetinde genel başkanlar takım arkadaşlarını seçebilirler. Genel başkanlar oyuncuyu isabetli değiştirirse takım başarılı olur. İsabetli olmazsa değişiklik takımı yorar. Ben iyi niyetle partide çalışmaya devam edeceğim" dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.