Alara Koçibey Londra parkta sabahladı

Alara Koçibey Londra parkta sabahladı

“Cadılar Bayramı”nda kızıyla Londra’da gece parkta sabahladığını söyleyen Alara Koçibey uzun süren sessizliğini ALEM Dergisi ile bozdu.

Alara Koçibey, evinin kapılarını, Alem Dergisi editörü Lara Mutlu’ya açtı. Koçibey’in muhteşem karelerini ise fotoğrafçı Lara Sayılgan yakaladı.

 

Alara Koçibey Coldplay dinlediğinde gitar çalmayı, Gordon Ramsay’i seyrettiğinde onun kursunu almayı arzuladığını söyledi. Koçibey iyi olan her şeyin onu motive ettiğini dile getirdi.

alara-dergi.jpg

3 MOMS markalarıyla büyük başarılar elde ettiğini söyleyen Koçibey, A’dan Z’ye böyle bir tasarım, kalite ve ürün gamı olan başka bir marka olmadığının altını çizdi. Teslim ettikleri projeleri, evin en güzel odası olarak adlandırıldıkları için sadece salonlar, yatak odaları gibi evdeki spesifik alanların tasarımları için de büyük bir talep geldiğini ve bu sayede ortaklarıyla 3 HOMES’u kurduklarını söyledi.

 

Hayatın herkes için bir planı olduğunu ve onu yaşattığını söyleyen Koçibey, bunun dışında kontrolün kendisinde olan kısmını film gibi yaşamayı sevdiğini söyledi. Teatral bir insan olduğunu ve her şeyi güzelleştirmeye çalıştığını dile getiren Alara Koçibey, normalde yapmayacağı programları yapmayı sevdiğini söyledi. Cadılar Bayramı’nda kızıyla Londra’da gece parkta, sıcak çikolata ve battaniyeler eşliğinde Adams Family izlediklerini ve çok eğlendiklerini dile getirdi.

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.