Albayrak’tan bomba açıklama! Saldırılar başkentte planlandı

Albayrak’tan bomba açıklama! Saldırılar başkentte planlandı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomik saldırılara ilişkin bomba açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, döviz kurunda yaşanan hareketlilikle ilgili çok önemli bir açıklama yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bakanlığının bütçe sunumunda 2019 bütçesine ilişkin ve ekonomik gelişmelere ilişkin, kurdaki hareketlilik hakkında flaş ifadeler kullandı.

Bakan Berat Albayrak, "10 Ağustos saldırısı yabancı bir ülkenin başkentinde planlandı. Alınan önlemlerle birilerinin hayali operasyonu püskürtüldü. Spekülasyon için hazırlanan bu likitide duvara tosladı. 12 Eylül'de bile karşılaşmadığı bu durumu püskürterek Türkiye normalleşmeyi yakaladı” diye konuştu.

"2019 PİYASAYA GÜVEN VEREN BİR YIL OLACAK"

Türkiye'nin Ekim ayından itibaren normalleşme sürecine başladığını söyleyen Berat Albayrak, "2019 yılı piyasalara güven veren bir yıl olacak" dedi.

Bakan Albayrak, yapılandırmalara ilişkin de rakamları açıkladı. Albayrak, 5 milyon 950 bin 136 mükellefin başvurduğunu ve 70 milyar liralık yapılandırma,10.8 milyarlık tahsilat yapıldığını açıkladı. Albayrak, 2018 sonuna kadar 17 milyar lira tahsilat öngörüldüğünü ifade etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.