Albayrak’tan sert çıkış: Kimse Türkiye'ye akıl vermesin

Albayrak’tan sert çıkış: Kimse Türkiye'ye akıl vermesin

Enerji Bakanı Albayrak, Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili, “Kimsenin toprağında gözümüz yok. Milli çıkarlarımız neyi gerektiriyorsa her türlü hamleyi yapmaktan çekinmeyeceğiz. Kimse çıkıp Türkiye'ye akıl vermesin" dedi.

Enerji Bakanı Berat Albayrak, üçüncü gününe giren Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili konuştu. Albayrak açıklamalarında, eskiden savaşların daha mertçe yapıldığına dikkat çekerken şunları kaydetti:

“Şimdi yanımıza bakıyoruz arkamıza bakıyoruz hainleri görüyoruz. Allah bu millete mert ve yiğit düşman nasip etsin. Biz sabrettik, tüm bu mücadelede konunun detaylarını muhataplarımıza tek tek anlattık. Tüm bu yapılan yanlışlardan dönülmesi noktasında hep uyardık. Diplomasinin sonuç vermediği yerde sorunu çözmek için gerektiğinde sahaya inerek her türlü müdahaleyi yapacağını Türkiye ordusuyla bir kez daha göstermişti. Biz her zaman şunu dedik, iyi terörist kötü terörist olmaz. Kimse çıkıp Türkiye'ye akıl vermesin. Uyarılara rağmen hala birileri kulak asmıyorsa, artık kimseden izin almadan bu ülke terörden canı acıyorsa gereğini yapacaktır. Eski Türkiye, eski defterler çoktan kapandı. Emir talimat alan Türkiye artık yok. Bu böyle biline. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni Türkiye'nin başarılarla dolu hikayesini gün gün yazıyoruz.

Birileri eli kanlı teröristleri özgürlük savaşçıları gibi göstermeye çalışıyor. Eğer samimiyseniz Özgür Suriye Ordusu mensupları katledilip teşhir edilirken neredeydiniz? Suriye'nin sosyolojik yapısı masum insanlar vatanlarından edilirken neredeydiniz? Sizin bugün verdiğiniz silahlar ve bombalar Türkiye'de masum insanların canını yakarken nedereydiniz? Çocuklar silahlı militana dönüştürülürken neredeydiniz?"

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.