Ali Ağaoğlu'na ait inşaatta ölümlü kaza

Ali Ağaoğlu'na ait inşaatta ölümlü kaza

İşadamı Ali Ağaoğlu'na ait inşaat şantiyesinde yaşanan kazada bir işçi hayatını kaybetti kaza sonrası ayaklanan işçiler çalışmayı bırakarak protestoda bulundu. Kaza sonrası şirket 2 gün yas ilan edildiği açıklandı.

Ağaoğlu İnşaat’a ait Maslak 1453 projesinde çalışan Hakan Tek adlı işçinin başına demir düşmesi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kazanın hemen ardından şantiyede görevli Ağaoğlu'na ait ambulansın yerinde olmaması ve bu nedenle geç müdahale edildiğini savunan işçiler iş bırakarak duruma tepki gösterdiler.

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, şantiyede 2 bin kadar işçinin çalıştığı söyledi.

 Rahvalı, olayın 1.5 saat kadar önce yaşandığını ifade etti. Rahvalı, yaşanan olay nedeni ile üzgün olduklarını ifade ederek iki günlük yas ilan ettiklerini aktardı. Yaşamını yitiren Tek'in, şantiyede çalışma yapan Gündüz Mühendislik'in işçisi olduğu öğrenildi.

43 KİŞİLİK İŞ GÜVENLİĞİ EKİBİ SAHADA

Konu ile ilgili Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada ise "43 kişiden oluşan iş güvenliği ekibinin bulunduğu Maslak 1453 projesinde, 3 koruma bandına rağmen demirin nasıl düştüğü görevli ekipler tarafından araştırılmaktadır" denildi.

İŞTE ÖLEN İŞÇİ HAKAN TEK:

İŞÇİLERİN OLAY YERİNDEKİ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.