Ali Gültiken kimdir? Kaç yaşındadır?

Ali Gültiken kimdir? Kaç yaşındadır?

Milli Takım ve Beşiktaş’ın efsane ismi Ali Gültiken kimdir? Ali Gültiken kaç yaşındadır? Ali Gültiken nerede, kaç yılında doğmuştur?

Kariyerinde Kayserispor ve Beşiktaş’ta forma giyen Ali Gültiken, son yıllarda TRT’de futbol yorumcusu olarak görev yapmaktadır. Beşiktaş'ta Metin - Ali - Feyyaz üçlüsünden biri olarak siyah beyazlı takım ve birçok futbolseverin sevgisini kazanan Ali Gültiken kimdir? Ali Gültiken hangi takımları çalıştırmıştır? Ali Gültiken kaç yaşındadır? Detayları içeriğimizde bulabilirsiniz…

Ali Gültiken, 27 Haziran 1965 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 

Kariyeri boyunca forvet pozisyonunda oynayan Ali Gültiken 1,86 boyunda.

ALİ GÜLTİKEN HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Kariyerine Beşiktaş’ta başlayan Ali Gütiken, 1984-1995 yılları arasında siyah beyazlı kulüpte forma giydi. Daha sonra Kayserispor’a transfer olan Gültiken, bu takımda sadece 1 sezon kaldı ve jübilesini yaptı.

ali-gultiken.jpg

ALİ GÜLTİKEN’İN MİLLİ TAKIM KARİYERİ

A Milli Takım’da 7 maça çıkan Gültiken gol atma başarısı gösteremedi. Türkiye U18 takımında 15 maç, Türkiye U21 takımında ise 16 maça çıktı.

ALİ GÜLTİKEN HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olarak Mersin İdman Yurdu ve Hatayspor yardımcı antrenör olarak ise Erzurumspor, Yozgatspor, Manisaspor ve PAS FC takımlarında görev yaptı. Beşiktaş ve Göztepe’de ise genel menajer olarak çalıştı.

Son yıllarda TRT Spor kanalında futbol yorumcusu olarak görev yapan Ali Gültiken futbol kariyeri kadar TV’de de adından sıkça söz ettirdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.