Metin, Ali, Feyyaz aynı panelde

Metin, Ali, Feyyaz aynı panelde

Brand Week İstanbul kapsamında, Beşiktaş’ın efsane üçlüsü Metin - Ali ve Feyyaz’ın katılımıyla bir panel düzenlendi. ‘Efsane Sponsor’ adı ile gerçekleşen panelde sporcular, sporun pazarlamadaki yerini konuştu.

1984 yılından 1995’e kadar olan sürede aynı anda siyah beyaz formayı giyen Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar o dönemde takımın en önemli oyuncuları olmuşlardı. Beşiktaş, 5 lig şampiyonluğu ve toplam 17 kupa kazanarak tarihindeki en başarılı dönemi yaşadı.

 

Panelde, efsane futbolcular ve Mehmet Tüfekçi, Beko’nun ilk Beşiktaş sponsorluğundan günümüze kadar olan süreci konuştular.

 

Arçelik Pazarlama A.Ş. Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi yaptığı konuşmada, “Eve dönüyoruz adlı reklam filmimiz ile Beşiktaş’ın yeni stadyumuna dönüşünü kutladık. Beşiktaş’ın Süper Lig 2016 / 2017 sezonu şampiyonluğunu da yine taraftarlarla birlikte coşkuyla kutladık. Beşiktaş sponsorluğumuzu ürünlerimizin iletişiminde de kullanarak, takım çalışmasına vurgu yaptık. Dijital mecrada #efsanekartallar web sitemiz ile katılımcılara efsane ödüller kazanma fırsatı sunuyoruz” dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.