Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında canlı yayında FETÖ tartışması!

Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında canlı yayında FETÖ tartışması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı arasında Beyaz TV'deki Derin Futbol programında tarihe geçecek anlar yaşandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV’de ekranlara Derin Futbol programına konuk oldu. Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında olanları seyredenler ise Türk televizyonları tarihine geçecek anlara şahit oldular.

Derin Futbol’a konuk olan Ali Koç programın ilk dakikalarında Fenerbahçe ile alakalı merak edilen sorulara cevap verdi. Jorge Jesus veya İsmail Kartal ikilisinden birisini teknik direktör koltuğuna getireceğini belirten Ali Koç, haftaya bu ismi açıklayacaklarını kaydetti.

Programın kırılma noktası ise Rasim Ozan’ın Aziz Yıldırım için söylediği sözler oldu. Rasim Ozan Kütahyalı’nın Aziz Yıldırım hakkında kızan Ali Koç ile olan diyalogu sosyal medyada binlerce defa paylaşıldı.

 

"TERBİYESİZLİK YAPMA"


Rasim Ozan Kütahyalı şunları söyledi:

 

"2013-16 arası, Türkiye Cumhuriyeti ile FETÖ’nün kafa kafaya kavga ettiği dönemdi. O dönem Aziz Yıldırım taraf tutmak, yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden yana olmak istemedi. Cemaate karşı ortada durdu. En son aşamada devletten yana tavır aldı."

 

Rasim Ozan Kütahyalı konuşurken araya giren Ali Koç ise şunu söyledi:

 

"Aziz Yıldırım’ın adını ağzını adına alırken bismillah çekin. Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Ne demek Aziz Yıldırım devletin yanında değildi? Ne biçim konuşuyorsun. O zaman terör örgütünün en dibinde sensin kardeşim. Memleket elden gidiyor dedi, ne şikesi dedi. Bence program bitene kadar Aziz Yıldırım’ın adını ağzına alma.''

 

Rasim Ozan Kütahyalı bu sözlerin sonrasında sesini yükselterek şunları söyledi:

 

"Recep Tayyip Erdoğan’ın kellesini almak isteniyordu, Aziz Yıldırım yanında durmadı. O dönem Fethullah Gülen kazansın istediler. Yalnızca o değil, bütün İstanbul burjuvazisi Fethullah Gülen kazansın istedi, yapmayın."

Ali Koç ise "Sen Zekeriya Öz’ün heykelini dikmek istiyordun. Ordada vardın, burda da vardın. Bunlar cumhurbaşkanımıza, devlete göz dikiyorlarsa senin gibi adamlardan aldığı cesaretle bu noktalara geldiler." ifadelerini kullandı.

 

Sözlerini sürdüren Ali Koç şunları kaydetti:

 

"NE KADAR TÖVBE EDERSEN ET"


"İnsanlar geçmişte yaptıklarıyla, söyledikleriyle başları derde girebiliyor. Karşımdaki zat (Rasim Ozan Kütahyalı) yanlışından da dönmüş olabilir ama en büyük o zaman cemaat deniliyordu, destekçilerinden ve de daha da kötüsü kul hakkı yendiği zaman sözcüsüydü. Bu ne kadar tövbe edersen et, bu alnından çıkmayacak."

Bu sözler sonrasında savunmaya geçen Rasim Ozan Kütahyalı, "Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devletin yanında FETÖ’yü göçertmekle meşguldüm" açıklamasını yaptı.

 

Ali Koç ise şöyle yanıt verdi:

 

"Oh ne güzel. Önce yücelt, sonra göçert. En önemli ayağı medya mıydı kardeşim? Sen de onlardan biri miydin kardeşim? Ondan sonra da ‘Aa tövbe ettim’ de. Ergenekon, Balyoz… Hepsinde vardın."

 

 


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.