Alice Müzikali 7 Şubat'ta başlıyor

Alice Müzikali 7 Şubat'ta başlıyor

Serenay Sarıkaya’nın hayatımın rüyası dediği Alice Müzikali 7 Şubat’ta başlıyor

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip “Alice Harikalar Diyarında”, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak sahnedeki yerini alıyor…

 

alice1.jpg

Hazırlık sürecinde üç gün süren yeşil ekran çekimlerinin yanı sıra üç boyutlu tarama, motion capture teknolojileri de kullanıldı. Tüm bu teknolojiler, sahnede projeksiyon mapping sayesinde izleyiciyle buluşacak.
alice2.jpg
“ALICE” adı ile izleyicisiyle buluşacak olan müzikalde Serenay Sarıkaya “Alice” olarak izleyicisinin karşına çıkmaya hazırlanırken, Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolü ile başrolleri paylaşacak. Serenay Sarıkaya'nın bu role hazırlanmak için ukelele dersleri aldığı gelen bilgiler arasında.
alice3.jpg
BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığında, dünya sahnelerinin dev prodüksiyonlarına ev sahipliği yapan Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyicisi ile buluşacak olan müzikal; dev sahne prodüksiyonu, etkileyici görsel efektleri, benzersiz kostümleri, müzikleri ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu ile büyüleyici bir sahne şovuna hazır! Şimdiden yerinizi alın.
alice4.jpg

“Ben kimim?”
Hangisi gerçek, hangisi sanal?
Kendini yaşadığı hayatın içerisine sıkışmış hisseden Alice, bir mobil uygulamanın çağrısına uyar ve beyaz tavşanı takip ederek sanal bir dünyanın içine dalar.
“Ben Kimim?” sorusuna cevap ararken kendini fantastik bir dünyada bulan Alice, hayal gücü zenginliğiyle bu yeni evrende kendi cesaretini sınayacak, korkularıyla, arzularıyla baş başa kalacaktır.

alice5.jpg
“Alice” müzikali, gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın, büyüme hikayesidir.

Bilet fiyatları ise 98 TL. ile 223 TL. arasında.

Oyuncular: Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim, Merve Dizdar
Yönetmen: Serdar Biliş
Müzik: Tuluğ Tırpan
Koreograf: Beyhan Murphy
Metin: Aylin Alıveren, Murat Uyurkulak
Yapımcı: BKM, ZORLU PSM, ID
Proje Yapımcısı: Nisan Ceren Göknel
Yaratıcı Yapımcı: Ayşe Barım
Sahne Tasarım: Gamze Kuş
Kostüm Tasarım: Ayşegül Alev
Işık Tasarım: Cem Yılmazer
Multimedya Tasarım ve Prodüksiyon: Illusionist

 

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.