Alkolü fazla kaçıran Türkan Şoray'ın kızı çöp kamyonunun içine düştü

Alkolü fazla kaçıran Türkan Şoray'ın kızı çöp kamyonunun içine düştü

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal eğlenmek için gittiği mekan çıkışı fazla alkol almaktan ayakta duramayıp çöp kamyonunun içine düştü.

Bebek'te bir mekana eğlenmek için giden Yağmur Ünal ve Irmak Ünal mekan çıkışı objaktiflere takıldı.

Alkolü fazla kaçırdığı anlaşılan Yağmur Ünal ayakta durmakta zorlandı. Daha sonra dengesini kaybeden Ünal, çöp kamyonunun içine düştü.

KENDİNİ ÇÖP KAMYONUNUN İÇİNDE BULDU

Yağmur Ünal'ın sevgilisi Kasım Garipoğlu'nu ablası ile tanıştırmak için organize ettiği eğlence olaylı bitti. Çıkışta alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorluk çeken Yağmur Ünal, ayağı kayınca Beşiktaş Belediyesi'ne ait çöp toplama aracının içine düştü. Ünal'a çevrede bulunan insanlar ve ablası Yağmur Ünal, yardım etti.

YAĞMUR ÜNAL KİMDİR?

Yağmur Ünal, 21 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası tiyatrocu Cihan Ünal, annesi sinema oyuncusu Türkan Şoray’dır.

Babasının ilk eşi manken Sabiha Tarhan’dan olma Irmak Ünal (d.1977) adında ablası vardır. İlk ve ortaokul eğitimini tamamladıktan Liseyi İsviçre’de okudu. Sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken farklı stajlar yaptı.

Üniversitenin ardından New York’ta medya üzerine master yaptı. Devamında New York’taki Mindshare Medya şirketinde 6 ay staj gördü, ve İstanbul’a dönüp TBWA reklam şirketinde iki sene çalıştı.

Yağmur Ünal, Yasemin Arslan isimli bir arkadaşıyla beraber Tokyo Medya isimli bir yapım şirketi kurdu. İlk olarak da 1 Temmuz 2013 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başlayan “Çılgın Teyzeler” adlı yarışma programının yapımcılığını üstlendi. 8 hafta, 40 bölüm süren yarışma 23 Ağustos 2013 tarihinde bitti.

yagmur-unal-cop-kamyonuna-dustu-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.