All Star heyecanında sıra ‘En İyi Orkestra’ kategorisinde

All Star heyecanında sıra ‘En İyi Orkestra’ kategorisinde

Her bölümde farklı bir kategorinin değerlendirileceği All Star’ın 2 Temmuz Perşembe günü ‘Hadi’ kanalından canlı yayınlanacak ikinci bölümde, son 5 yılda ‘’En İyi Orkestra’’ kategorisinde dereceye giren Ankara, İstanbul ve İzmir’den 17 okul yarışacak.

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip Liselerarası Müzik Yarışması, yeni heyecanıyla devam ediyor.


1998-2019 yılları arasında, icra, kız solist, erkek solist, sahne performansı, orkestra, enstrüman ve özel ödüller kategorilerinde dereceye giren öğrencilerin ve okulların, 10 milyon kullanıcılı ‘’Hadi’’ kanalı üzerinden tekrar yarışarak oylanacağı, İpana Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması All Star’ın bu bölümünde, En İyi Orkestra kategorisinde son 5 yılda dereceye giren okullar yarışacak. Yarışacak kategorilerde 25 Temmuz’daki finale kadar sürecek oylamadan en fazla oyu alan okula, İpana tarafından karaoke müzik stüdyosu kurulacak.

 

Tüm dallarda ödül alan gruplar ve öğrenciler içinden en iyilerin seçileceği ve Ataman Erkul’un canlı sunumuyla Salı ve Perşembe günleri Hadi uygulaması üzerinden 21.30’da başlayacak yarışmanın ikinci bölümünde, En İyi Orkestra kategorisinde dereceye giren 3 ilden 17 okul yarışacak.

 

İZLEYENLER DE ÖDÜL KAZANACAK

 

Profesyonel olarak hazırlanan hatırlatma videolarının yanı sıra, sürpriz canlı bağlantılar ve eğlenceli sohbetler eşliğinde yapılacak yarışmada, her video gösteriminden sonra, izleyiciler arasında programın sonunda 8 soruluk müzik içerikli bilgi yarışması yapılacak.

 

Bu heyecana katılıp en iyileri belirlemek, eğlenmek ve destek olmanız için yapmanız gereken tek şey ‘’Hadi’’ uygulaması indirip, uygulama üzerinden Salı ve Perşembe günleri 21.30’da İpana Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması All Star’ı izlemek.

 

Perşembe günü ikinci bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan bölümde oylanacak En İyi Orkestra kategorisinde son 5 yılda dereceye giren okullar şöyle:

 

2015 yılı birincisi Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi, ikincisi Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi ve üçüncüsü Ankara Atatürk Anadolu Lisesi.

 

2016 yılı birincisi Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi, ikincisi Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi ve üçüncüsü Özel Saint-Benoit Fransız Lisesi.

 

2017 yılı birincisi Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi, ikincisi Özel Saint Benoit Fransız Lisesi ve üçüncüsü Özel Takev Anadolu ve Fen Lisesi.

 

2018 yılı birincisi Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi, ikincileri Özel Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi ve Galatasaray Lisesi, üçüncüsüÖzel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi.

 

2019 yılı birincisi Özel TAKEV Anadolu ve Fen Lisesi, ikincileri Özel Saint Benoit Lisesi ve Oğuzcan Polat Anadolu Lisesi, üçüncüsü TED Özel Atakent Koleji.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.