Alparslan Kuytul: Öyle Alçak Bir Ekip Var ki...

Alparslan Kuytul: Öyle Alçak Bir Ekip Var ki...

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, AKP ve Saray'ı eleştirdiği için sosyal medyada Aktroll denilen ekibinin saldırısına uğradığını söyleyip açtı ağzını yumdu gözünü...

Furkan Vakfı cemaati lideri Alparslan Kuytul, Aktroller'e meydan okudu.

Kuytul, "Öyle alçak bir ekip var ki Aktroller diye, bunlar oturuyorlar; 'bu hafta kimleri itibarsızlaştıralım, kimlerin konuşmalarını cımbızlayalım, kimlere küfür edelim, kimlere telefon açıp her lafı söyleyelim', bunları planlayıp yapıyorlar yüzlerce adam maaşlı olarak." dedi.

Furkan Vakfı cemaatinin lideri Alparslan Kuytul Hoca, sosyal medyadan kendisine ve hükümeti eleştirenlere yönelik başlatılan susturma girişimlerine meydan okudu. Alparslan Kuytul, "Bu Aktroller kimin karşısında olduklarını bilmiyorlar" dedi.

"Bütün televizyonları ellerine geçirdikleri gibi, interneti de bu şekilde susturmak istiyorlar" diyen Kuytul, "Oturuyorlar, bu hafta kimleri itibarsızlaştıralım, kimlerin konuşmalarını cımbızlayalım, kimlere küfür edelim, kimlere telefon açıp her lafı söyleyelim, bunları planlayıp yapıyorlar yüzlerce adam maaşlı olarak." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.