Altan Erkekli’den kitap okuma etkinliği

Altan Erkekli’den kitap okuma etkinliği

Maltepe Belediyesi dijital ortamda ‘Okuma Saati’ etkinliği düzenledi. Usta tiyatro oyuncusu Altan Erkekli’nin çocuklara kitap okuduğu yayın Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı.

Usta sanatçı, İrem Uşar'ın 2018 yılında yayımladığı “Düz Çizgi Tepetaklak” isimli modern masal kitabından bir bölüm okudu.

 

Korona virüsü nedeniyle Türkiye’nin ve dünyanın sıkıntılı günler geçirdiğini ifade eden Erkekli, “Yeniden güneşli günleri görmek için evlerimizden çıkmayalım. Hijyenimize önem vereceğiz. Mutsuz olmayacağız. Uzmanların söylediklerine harfiyen uyalım.” dedi.

 

Evde iyi vakit geçirmenin yollarına değinen, yeni keşiflerde, uğraşlarda bulunmanın yollarından birinin kitap okumak olduğuna vurgu yapan Erkekli, “Maltepe Belediyesi’nin değerli Başkanı Ali Kılıç sizlere sanatçılarla bağ kurarak kitap ve roman okumak gibi güzel şeyler yapmak için faaliyette bulunuyor. Ben de bu faaliyetin içinde sizlere bugün kitap okuyacağım.” diye konuştu.

 

Usta yazar, İrem Uşar’ın çocukluğa adadığı “Fırtınanın Ortasında” isimli öyküsünü paylaştı. Erkekli, doğadaki çeşitliliğe rağmen insan eliyle yaratılan yaşamın tekdüzeliğini düşündüren bölümlerini minikler için okudu.

 

1korona-062.jpg

1youtube-115.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.