Altın tarihi rekorunu tazeledi! Çeyrek 632 liradan satılıyor

Altın tarihi rekorunu tazeledi! Çeyrek 632 liradan satılıyor

Yükselişini sürdüren altın, her gün yeni bir rekor kırıyor. İşte çeyrek altın, cumhuriyet altını ve gram fiyatının son fiyatları;

Dün, ons fiyatındaki düşüşe karşın dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan gram altın, günü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,7 artışla 381,2 liradan tamamladı.

Yeni güne yükselişle başlayan altının gram fiyatı, saat 11.25 itibarıyla 383,2 lirayla tarihin en yüksek seviyesinden işlem görüyor.

Aynı dakikalarda çeyrek altın 632 lira, cumhuriyet altını da 2.564 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,5 artışla 1.724,4 dolar seviyesinde bulunuyor.

Analistler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomiye etkilerinin beklenenden sert gerçekleşeceğine ilişkin tahminlerin altın fiyatlarını yukarı yönlü desteklediğini kaydetti.

 

'GRAM ALTIN 370-390 LİRA BANDINI GÖRECEK''
 

Bugün Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi, ABD'de konut başlangıçları, Philadelphia Fed İmalat Endeksi ve haftalık işsizlik başvuruları başta olmak üzere yoğun veri gündeminin takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan altının onsunda 1.710-1.740 dolar, gram altında ise 370-390 lira aralıklarının izleneceğini söyledi.

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.