Altınordu Belediye Başkanı belli oldu!

Altınordu Belediye Başkanı belli oldu!

Altınordu Belediye Meclisi yeni başkanını seçti. Altınordu’nun yeni Belediye Başkanı resmen belli oldu. İşte haberin ayrıntıları;

Ordu'nun Altınordu İlçe Belediye Başkanlığı görevine Celal Tezcan seçildi.

Belediye Meclis Başkan Vekili Sebayittin Gürbüz başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, AK Parti'den Celal Tezcan, CHP'den Hasan Karamustafaoğlu ve MHP'den Mesut Engin aday gösterildi.

İlk iki turda 3'te 2 çoğunluğa ulaşan aday olmadı. Bunun üzerine yapılan 3'üncü tur oylamasında AK Parti grubunun adayı olan Celal Tezcan, kullanılan 31 oyun 19'unu alarak vekaleten yürüttüğü Altınordu Belediye Başkanlığına asaleten seçildi.

TEK DÜŞÜNCEMİZ HİZMET

Belediyelerin hizmet kurumları olduğunu ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Tezcan, "Belediyeler hizmetkarlık kurumlarıdır. Bu makamlarda olanların tek düşüncesi hizmet etmek olmalıdır. Bu hizmetkarlık bugün bana tevdi edildi. Sayın Engin Tekintaş 4,5 yıl hiç teri soğumadan çalışan ve bunun karşılığında da Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Bundan sonra da aynı düşünceyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Tezcan, demokrasi içerisinde çok güzel bir seçim geçirdiklerini vurgulayarak, "Hizmette sınır olmaz, daima artarak devam edecek. Altınordu Ordu'nun merkez ilçesi olarak şehrin genel büyümesine katkı sunacaktır. Bu süreçte herkesin desteğini ve hoşgörüsünü istiyoruz. Bana bu görevi veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

altin.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.