Ambulans helikopterle seçim gezisi

Ambulans helikopterle seçim gezisi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, acil hasta taşımada kullanılan ambulans helikopterle seçim gezisine çıktı.. Bakan'ın resmi araçla yaptığı gezi YSK'nın koyduğu yasaklar arasında..

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerel seçim çalışması kapsamında ambulans helikopterle geldiği Kütahya ’dan yine aynı helikopterle ayrıldı. YSK 'nın seçim yasakları içerisinde "Başbakan ve bakanlarla, milletvekillerinin yurt içinde yapacakları seçim propagandası ile ilgili gezilerini makam otomobilleri ve resmi hizmete tahsis edilen vasıtalarla yapamayacakları" maddesi yer alıyor.

 

Bakan Müezzinoğlu, partisinin yerel seçim çalışması için bugün Kütahya'ya helikopterle geldi. Bakan Müezzinoğlu, ilk olarak bir otelde sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer ile bir araya geldi, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Rumeli Türkmenleri Derneği'ni de ziyaret eden BakanMüezzinoğlu, ambulans helikopter ile geldiği Kütahya’dan yine ambulans helikopter ile Kırıkkale'ye uçtu.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AMBULANS HELİKOPTERİ TWİTTER'DAN DUYURDU

Bakan Müezzinoğlu'nun bindiği helikopter havalandıktan sonra fotoğrafını çeken AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafa, “Ey milliyetçi geçinen, sosyal demokrat geçinenler. Acil Hastalarımızı böyle taşıyoruz. İnsana değer veriyoruz” ifadelerine yer verdi..

YSK'nın oy verme gününden önceki on gün içinde 20-29 Mart 2014 tarihleri arasında uygulamaya koyduğu esas ve yasaklar içinde, resmi hizmete tahsis edilen vasıtalarla yapamayacakları maddesi şu şekilde yer alıyor:

"20 Mart 2014 tarihinden itibaren oy verme gününü takip eden güne kadar olan süre içinde Başbakan ve bakanlarla, milletvekillerinin yurt içinde yapacakları seçim propagandası ile ilgili gezilerini makam otomobilleri ve resmi hizmete tahsis edilen vasıtalarla yapamayacaklar. Bu maksatla yapacakları gezilerde, protokol icabı olan karşılama ve uğurlamalar ile törenler yapılamayacak ve resmi ziyafet verilemeyecek."

CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.