'Amcam ilçe başkanı' dedi jandarmayı tehdit etti

'Amcam ilçe başkanı' dedi jandarmayı tehdit etti

Geçtiğimiz aylarda Balıkesir'de iki kişi acil serviste polisin üzerinde yürüyüp tehdit etmişti. Daha sonra tutuklanıp cezaevine gönderilen bu iki kabadayının yaptığı olayın benzeri bu kez Samsun'da yaşandı.

Aracı ile giderken durdurulup ceza yazılan kişi jandarma ekibine hakaret ve tehditler yağdırdı. Amcasının MHP'nin Vezirköprü ilçe başkanı Turan Kaya olduğunu söyleyen şahsın karşısında jandarma görevlilerin gösterdiği sabır dikkat çekti.

 

 


Olayın tam olarak nerede gerçekleştiği belli değil.

Ancak şahsın aracının plakasından anlaşıldığı kadarı ile Samsun'da yaşanmış olma ihtimali yüksek.

Adını bilmediğimiz 30 yaşlarındaki sürücü aracıyla ilerlerken yine bilmediğimiz bir sebeple jandarma ekibi tarafından durduruldu.

Bir başka jandarma görevlisi tarafından kaydedildiiği anlaşılan görüntülerde şahsın ceza yazan jandarmaya ağır şekilde hakaretler yağdırıp tehdit ettiği görülüyor.

Galiz küfürler savurup, hakaretler eden şahıs bir ara jandarma görevlilerini MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Turan Kaya olduğunu ileri sürdüğü amcası ile de tehdit ediyor.

Tüm bu hakaret ve tehditler karşısında jandarma ekibinin sabırla kendi işlerine konsantre olması ve herhangi bir müdahalede bulunmaması dikkat çekiyor. 

BALIKESİR'DE POLİSE KAFA TUTANLAR ŞİMDİ CEZAEVİNDE

Balıkesir'de geçtiğimiz aylarda benzer bir olay yaşanmıştı.

Yaptıkları bir kavga sonrası Atatürk Şehir Hastanesi'ne giden 2 arkadaş buradan polisin üzerine yürüyüp tehdit etmişti. 

Cep telefonu kamerası ile görüntülenen olayın ardından ellerini kollarını sallaya sallaya hastaneden ayrılın iki kafadar videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından gözaltına alınmış, sonra da çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.