Amcası tarafından istismara uğrayan çocuğun dedesinden iğrenç savunma

Amcası tarafından istismara uğrayan çocuğun dedesinden iğrenç savunma

Amcası tarafından istismar edilen E.A.'nın dedesi; "Ellediyse ne olmuş. Senin g*tün bizim aile şerefimizden daha mı önemli?" dedi. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

Habertürk TV Yargı muhabiri Caner Aktan tarafından paylaşılan olay sosyal medyayı salladı. Bugün izlemek için katıldığı taciz davalarından bir tanesine dikkat çeken Aktan, duydukları karşısında şoke olduğunu belirterek olayı twitter hesabından paylaştı. 

 

Aktan, cinsel taciz davasında amcası tarafından cinsel tacize uğrayan E.A.'ya dedesinin "Senin g*tün bizim aile şerefimizden daha mı önemli" söylendiğini aktardı. Aile içinde olayın kapatılmaya çalıştığını aktaran Habertürk TV muhabiri o anları böyle anlattı. 

 

Amcası tarafından istismara uğrayan E.A'nın dedesi "ellediyse ne olmuş. senin götün bizim aile şerefimizden daha mı önemli" dedi. Bunu mahkeme salonunda söyledi. Duruşmada, herkesin gözü önünde. Bu söylendi. Bugün hem de. Çok ciddiyim. Bugüne kadar sayısız cinsel istismar dosyasını takip ettim. Ancak bugünkü gerçekten içimi parçaladı. E.A.’nın babası istismarı gerçekleştiren kardeşi F.A.’dan şikayetçi olmadı. Aile içinde istismar olayını kapatmaya karar vermişler. E.A. defalarca intihar girişiminde bulunmuş. E.A.’nın annesi olayın üzerine gitmek istiyor ancak aile içinden tehdit ve baskı görüyor. Bu nedenle de E.A.’nın babasıyla boşanıyorlar. Aile, Bitlis eşrafından tanınmış bir aile ve olayı kapatmak istiyorlar.

 

amca-1.jpgamca-2.jpgamca-3.jpg

 

ank-009.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum