Anavatan Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gürkan, Vatan Partisi’ne katıldı!

Anavatan Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gürkan, Vatan Partisi’ne katıldı!

Anavatan Partisi Aile ve Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Gürkan, Vatan Partisi’ne katıldı.

Anavatan Partisi Aile ve Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Gürkan, uzun yıllar görev yaptığı partisinden istifa ederek Vatan Partisi’ne üye oldu.

Gürkan’a rozetini Genel Merkez’de Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı taktı.

 

ere.jpeg

 

Gürkan, Vatan Partisi’ne katılması hakkında şu ifadeleri kullandı:

 

“Vatan Partisi’nin tüzüğünü sonuna kadar okudum. Sayın Doğu Perinçek’in verdiği mücadeleyi takdirle takip ettim. Kendisi bu ülke için bedel ödemiş, cezaevinde uzun süre yatmış bir lider.

Özal döneminden itibaren Anavatan Partisi’nde çeşitli kademelerde görev yaptım, bir dönem aile dostumuz olan rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Bey’le birlikte çalıştık. Siyasette ne yaptıysam hiçbir karşılık beklemeden vatanım ve milletim için yaptım. Bu ilkelerim doğrultusunda Vatan Partisi’nde memleketimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağım. Bir nefesim var, onu da vatanım için vermeye hazırım.“

 

AYŞE GÜRKAN KİMDİR?

 

1970 yılında Ankara’nın Polatlı İlçesi’nin Avşar Köyü’nde doğdu. İlköğrenimini ve ortaöğrenimini Polatlı’da tamamladı. Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu.

1980’de spor hayatına başladı. 1991-1993 yılları arasında Polatlı Sağlık Meslek Lisesi’nde beden eğitimi öğretmenliği yaptı. Atletizmde lisanslı sporcu oldu. 1994’den 1999’a kadar Atletizm Federasyonu antrenörlüğü yaptı.

1994-1999 yılları arasında Anavatan Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

1997 yılında Polatlı Çevre ve Tabiatı Koruma Şube Başkanı seçildi ve 1999 yılına kadar bu görevi yaptı.   

1999 yılından başlayarak 2009 yılına kadar E. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte çalıştı.

Osmanlı Ocakları’nda 2014 – 2019 arasında Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

2014’ten 2017’ye kadar İç Anadolu Derneği Teşkilat Başkanlığı görevinde bulundu.

2019 yılında Anavatan Partisi Aile ve Sosyal Politikalar Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı seçildi ve Vatan Partisi’ne katılana kadar bu görevi sürdürdü.

Otomobil ve gayrimenkul sektöründe çalıştı. Halen inşaat sektöründe yöneticilik yapmaktadır.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.