Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde uyuşturucu skandalı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde uyuşturucu skandalı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde şef olarak çalışan bir kişi İstanbul'dan Ankara'ya uyuşturucu sevkiyatı yaparken yakalandı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Yapılan takip sonrasında uygulama yapan Narkotik polisi, Kızılcahamam ilçesi girişinde 06 AL 282 plakalı aracı durdurdu. Araçta arama yapan Narkotik köpeği 'Eros' otomobildeki valize tepki verdi. Ekiplerin incelediği valizden 189 gram uyuşturucu madde metafetamin maddesini ele geçirdi.

Araçtaki R.K. ve Y.A.'nın üzerinden ise uyuşturucu madde geliri olduğu anlaşılan 2 bin 550 lira ele geçirildi.

 

ggg-002.jpg

 

BELEDİYEDE ŞEF OLARAK ÇALIŞIYOR

 

Araçta Ankara Büyükşehir Belediyesi BELKO ibareli görev kartının arabanın ön camında olduğu anlaşıldı. Yakalanan R.K'nın belediye bünyesinde bulunan BELKO firmasında şef olarak görev yaptığı belirlendi.

Zanlının sokağa çıkma yasağında bu kart ile rahatça gezebildiği öğrenildi. CHP'li Mansur Yavaş döneminde işe başlayan ve şef olarak görevine devam eden R.K.'nın uyuşturucu madde ticareti yapma, Cumhurbaşkanı'na hakaret gibi farklı suçlardan 19 adet suç kaydının olduğunu ortaya çıktı.

 

 

İfadesi alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Olay ile bağlantısı olan E.Y ve Y.İ de Sincan'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.