Ankara Valiliği'nden Sinan Ateş hakkında açıklama

Ankara Valiliği'nden Sinan Ateş hakkında açıklama

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayarak öldürülmesinin ardından Ankara Valiliği'nden bir açıklama geldi.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş dün Çukurambar'da motosikletli bir kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybetti. Başından vurularak öldürülen Ateş'in vefatı sonrasında çok sayıda taziye mesajı yayımlandı. Ankara Valiliğinden de suikasta ilişkin bir açıklama geldi.

 

"FAİLLERİN YAKALANMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLÜYOR"

 

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Çankaya ilçemizde meydana gelen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayının faillerinin tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalar, olayın olduğu andan itibaren büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir." ifadelerine yer verildi.

 

 

SON ANLARI ORTAYA ÇIKTI

 

Öte yandan Sinan Ateş'in vurulmasının hemen ardından yaşananlar da kameraya yansıdı. Olay yerine gelen ekiplerin, kalbi duran Ateş'i yeniden hayata döndürmek için büyük çaba sarf ettikleri görüldü. Saldırıda omzundan yaralanan Selman Bozkurt'un acı içerisinde sorduğu soru da kameralara yansıdı. Bozkurt'un kanlar içerisinde sağlık çalışanlarına "Yaşıyor mu?" diye sorduğu duyuldu. Sinan Ateş'in cenazesinin bugün memleketi Bursa'da toprağa verileceği öğrenildi

 

SON PAYLAŞIMINDA FIRAT ÇAKIROĞLU'NU ANMIŞ

 

Ateş'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım da dikkat çekti. Sinan Ateş'in İzmir'de karşıt gruptaki öğrencilerle çıkan kavgada öldürülen ülkücü Fırat Çakıroğlu'nun doğum gününü kutladığı görüldü. Ateş, "Şafağın hiç sökmeyeceğini düşündüğünüz anlarda aklınıza 40 çerisiyle Çin sarayını basan Kürşat, idealleri uğruna dağlara çıkan Enver, işgal donanmasına bakıp "Geldikleri gibi giderler" diyen Mustafa Kemal, 30 kişi kalsak da mücadelemiz sürecek diyen Fırat gelsin" dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.