Ankara Valisinden FLAŞ uyarı

Ankara Valisinden FLAŞ uyarı

Son Dakika… Ankara Valisi Ercan Topaca, vatandaşlara flaş bir uyarıda bulundu. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Ankara Valisi Ercan Topaca sosyal medya hesabından son dakika uyarısında bulundu.

Vali Topaca, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden telefonda kendilerini 'Ankara Valisi' tanıtan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Ankara Valisi Topaca açıklamasında, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması açısından bu kişilere itibar etmemelerini, böyle bir durumla karşılaştıkları takdirde, Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nün 0(312) 306 66 06 numaralı telefonuna veya polise haber vermelerini istirham ederim" dedi.

Ankara Valisi Topaca açıklamasında, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması açısından bu kişilere itibar etmemelerini, böyle bir durumla karşılaştıkları takdirde, Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'nün 0(312) 306 66 06 numaralı telefonuna veya polise haber vermelerini istirham ederim” bilgisini verdi.

Vali Topaca, Twitter’dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri yer verdi:

“Dolandırıcı olduğunu düşündüğüm bazı kişilerin, 0(553) 178 32 13 numaralı telefondan iş adamlarını, müteahhitleri ve vatandaşlarımızı arayarak, kendilerini Ankara Valisi gibi tanıttıktan sonra hayır kuruluşlarına yardım istiyormuş gibi dolandırıcılık yaptıkları anlaşılmıştır. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması açısından bu kişilere itibar etmemelerini, böyle bir durumla karşılaştıkları takdirde, Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'nün 0(312) 306 66 06 numaralı telefonuna veya polise haber vermelerini istirham ederim."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.