Ankara Venedik'e dönünce sessiz kaldı

Ankara Venedik'e dönünce sessiz kaldı

İzmir'deki sel felaketi sonrası ''Balık adam gönderelim mi?'' diye mesaj atan Melih Gökçek, Ankara'yı Venedik'e çeviren yağmur sonrası sesini çıkarmadı.

Başkent’te önceki gece yağan yağmur kenti felç etti. Kanalizasyon kanalları taştı, cadde ve sokaklar göle döndü. Vatandaşlar caddelerde karşıdan karşıya geçerken ayakkabılarını çıkarmak zorunda kaldı.


Yağış nedeniyle birçok semtte altyapı çöktü, ev ve işyerlerini su bastı. . Rögar kapaklarından taşan lağım suları nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sürücüler, otomobillerin kapı eşiğine kadar yükselen suyun arasından zorlukla geçti.

Geçen yıl İzmir'de yaşanan sel felaketinden sonra ''Balık adam gönderelim mi ? Venedik’e değil, İzmir’e gidin, daha ucuza gelir ”tweetleri atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'da yağmurun yarattığı olumsuzlukların ardından sessiz kaldı.

2011'de de Ankara yaşanan kuvvetli yağış sıkıntılara yol açmış, sel sularına kapılarak boğulma tehlikesi geçiren vatandaşları balıkadamlar kurtarmıştı. Alt geçitte arabası ile mahsur kalıp boğulma tehlikesi geçiren ve yüzerek kurtulan bir vatandaş da, Ankara Büyükşehir Belediyesini bin 500 lira tazminata mahkum ettirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.