Ankara'da 'korsan afiş' asanlar yakalandı

Ankara'da 'korsan afiş' asanlar yakalandı

Ankara'da CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın oylarını düşürmek için otobüs durakları başta olmak üzere birçok yere asıldığı iddia edilen korsan afişleri asanların yakalandığı belirtildi. Korsan afişleri astıkları iddia edilen

Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi'nde gece saat 03.30 sıralarında CHP Keçiören Gençlik Kolları üyeleri ve Mahsur Yavaş'ın seçim ekibindeki çalışanlar, otobüs duraklarına 4 kişi tarafından korsan afiş asıldığını gördüler. Korsan afiş asanların yanına giden CHP'liler durumu polis ekiplerine bildirdi.  Bu sırada CHP'liler ile korsan afiş asanlar arasında tartışma çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri korsan afiş asan 4 kişiden 2'sini ifadeleri alınmak üzere Etlik Polis Merkezi Amirliği'ne götürdü. Diğer 2 kişinin ise polis ekipleri gelmeden olay yerinden kaçtığı belirtildi.


ARAÇTAN Ak Parti AFİŞLERİ ÇIKTI
 
Etlik Polis Merkezi Amirliği'ne getirilen 2 kişinin kullandığı aracın içinde korsan afişlerin yanı sıra AK Parti afişleri olması dikkat çekti. Aracın içindeki korsan afişler ve AK Parti afişleri polis ekipleri tutanak tuttuktan sonra karakola götürüldü.

MANSUR YAVAŞ'LA HÜSEYİN AYGÜN'ÜN RESMİ
 
MHP kökenli olduğu bilinen Mansur Yavaş'ın fotoğrafı ile CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'ün resimlerinin yan yana konulduğu afişin üstünde "Birlikte yöneteceğiz" altında ise "Oylar CHP'ye" yazıyor. Fotoğraftaki her iki isim de zafer işareti yaparken görülüyor.

CHP Keçiören İlçe Teşkilatı'nın olayla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. Temiz Siyaset Platformu üyeleri de Etlik Polis Merkezi Amirliği'ne gelerek açıklama yaptı. Platform adına açıklama yapan Bayır, "CHP ve Mansur Yavaş tarafından astırılmış gibi bir takım afişleme faaliyetleri yapılıyordu. CHP Keçiören Gençlik Kolları'ndaki arkadaşlarımız bu şahısları yakalayarak   Etlik Polis Merkezi Amirliği'ne teslim ettiler. Bunun Melih Gökçek'in bir oyunu olduğu artık açık bir şekilde ortaya çıktı.  Biz temiz siyaset yolunda ve kamuoyunun aydınlatılması  mücadelemize devam edeceğiz" dedi. 

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
 
 
 Ankara'da korsan afiş asan 2 kişi yakalandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.