Ankara’da Melek Göksu depremi: Mansur Yavaş’ın Özel Kalem Müdürü istifa etti!

Ankara’da Melek Göksu depremi: Mansur Yavaş’ın Özel Kalem Müdürü istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediyesinde işler fena karıştı. Mansur Yavaş’ın Özel Kalem Müdürü Melek Göksu’nun istifa ettiği söyleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde sular bir türlü durulmuyor. 31 Mart seçimlerini kazanan CHP’li Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediyesindeki kendi kadrolarını kurma uğraşına rağmen pek çok sıkıntının yaşandığı gelen bilgiler arasında.

Mansur Yavaş’ın seçimi kazanmasının ardından gerçekleştirdiği atamalarda ağırlıklı olarak eski Büyük Birlik Partili isimleri değerlendirmesi CHP içerisinde ciddi bir huzursuzluk yarattığı konuşuluyor.

Yavaş’ın Belediye’deki ağırlığını artırma çabalarına rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğinde azınlıkta bulunması ve destek alamaması nedeniyle belediye hizmetlerinde büyük aksamaların yaşandığı ve bu aksamaların yakın zamanda artık önlenemez hale geleceği konuşuluyor.

MANSUR YAVAŞ’IN ÖZEL KALEMİ İSTİFA ETTİ

Ankara’da tüm bu tartışmalar yaşanırken siyasetcafe.com olarak edindiğimiz bilgilere göre yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Özel Kalem Müdürü Melek Göksu’nun ağır baskılar ve eleştiriler nedeniyle görevinden istifa ettiği iddia ediliyor.

Göksu’nun istifa kararının Büyükşehir Belediye koridorlarında ve Mansur Yavaş’ın makamında büyük hareketlilik yarattığı ve istifasının geri alınması için çaba sarf edildiği konuşuluyor.

 

 

 

 

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum