Ankara’da silahlı çatışma: MHP’li Başkan yaralandı

Ankara’da silahlı çatışma: MHP’li Başkan yaralandı

MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar, MHP 12. Büyük Kurultayı için gittiği Ankara'da İl yönetimi arasındaki gerginliğin silahların çekilmesiyle artmasını engellerken yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı, İlçe teşkilatları ile birlikte MHP 12. Büyük Kurultayına katılmak üzere Ankara'ya gelmişlerdi. 

Kongrenin arkasından kaldıkları otele dönen İl Yönetimi ve Battalgazi İlçe Yönetimi arasında sebebi henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı gerilim yaşandı.

avsar.jpg

Yaşanan gerilim silahların çekilmesiyle sokağa taştığı bildirildi. Yaşanan gerilimi düşürmek adına araya giren MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ve 4 kişi yaralandı. Yaralılar kendi imkanları ve ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.

otel.jpg

PARTİ İÇİ ÇEKİŞMEDE SİLAHLAR KONUŞTU

Olay, saat 16.00 sıralarında, ilçeye bağlı Maltepe Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan otelde meydana geldi. İki grup arasında, otel lobisinde, Malatya İl Yönetimi ve Battalgazi İlçe Yönetimi arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyüp, silahlı kavgaya dönüşürken, taraflar, otelden dışarı çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada Malatya İl Başkanı Bülent Avşa ve Ö.F.A. ile ismi öğrenilemeyen 3 kişi daha yaralandı.

otel1.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan bazıları, kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, bazıları da sağlık görevlilerince ambulansla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum