Ankara’da Tuna Koç fark yaratıyor

Ankara’da Tuna Koç fark yaratıyor

Büyük Birlik Partisi kontenjanından AK Parti’den Ankara 3. Bölgeden milletvekili adayı olan Tuna Koç, çalışmaları ile seçmenleriyle kucaklaşıyor ve Cumhur İttifakı’nda fark yaratacak bir vekil adayı olarak öne çıkıyor.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Milletvekili Seçimleri’ne sayılı günler kala Büyük Birlik Partisi kökenli, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun çok sevdiği bir isim olan işadamı Tuna Koç, Cumhur İttifakı’nda Büyük Birlik Partisi kontenjanından AK Parti’den Ankara 3. Bölge milletvekili adayı olarak çalışmaları, seçmen ile yakın diyaloğu ve sağlam duruşuyla çok farklı bir profil çiziyor.

tuna11.jpg

tuna.jpg

Seçildiği takdirde asla parti ayrımı yapmayacağını ve tüm seçmenlerini kucaklayacağını Meclis’te kapısının asla kapalı olmayacağını şimdiden ilan eden Tuna Koç, Ankaralılara vaatlerini şöyle sıralıyor:

tuna4.jpg

  • Telefonumu halkım için daima açık tutacağım.
  • İşi olan annelere destek olmak üzere, çocuklarını dilediklerinde bırakacakları part time ücretsiz kreşler için girişimde bulunacağım.

tuna6.jpg

  • Bölgemdeki kreş sayısını 2 katına çıkartmak için çalışacağım.
  • Her hafta bölgemdeki bir sivil toplum kuruluşuyla buluşacak, o haftayı o kuruluşa hizmet için ayıracağım.
  • En az 1 ay çalışmış işçinin işini kaybetmesi halinde 3 ay, 2 ay çalışıp işini kaybetmesi halinde 6 ay, 3 ay çalışıp işini kaybetmesi halinde 1 yıl daha devletin sağlık hizmetlerinden yararlanmaya devam etmesi için kanun teklifi vereceğim.

tuna5.jpg

  • Devlet yurdu çıkmayan öğrenciye her ay kira desteği için çaba harcayacağım.
  • İngilizceyi sorun olmaktan çıkarmak amacıyla internetten ücretsiz eğitim verecek portal açılmasını sağlayacağım.
  • Ankara Turizm İl Müdürlüğü ile kent merkezindeki vatandaşlarımızı ilçelerimize turist olarak çekmek üzere “Haydi doğaya, doğal olanı tatmaya” projesini başlatacağım.

tuna9.jpeg

  • Aileyi güçlendirmek için ev kadınlarına ücretsiz sigorta yapılmasını isteyeceğim.
  • Her ay 1 gün “esnafla dayanışma” buluşması yapacağım.
  • Memurların enflasyon oranı ötesinde büyümeden de pay alabilmesinin Meclis’te takipçisi olacağım.

tuna1-002.jpg

  • Kadına şiddete karşı kesin tavır alacak, kadını koruyucu çalışmalar yapacağım.
  • Madde bağımlılığı ile mücadele edeceğim.

tuna2-003.jpg

 

TUNA KOÇ KİMDİR?

1967 Yılında Gümüşhane’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve Liseyi Gümüşhane’de bitirdi. 1990 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 1996 yılında Dumlupınar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nden mezun olarak Yüksek Mühendislik unvanını aldı.

tuna8-001.jpg

ÜLKÜCÜLERİN ÇOK SEVİLEN BAŞKANI

Öğrencilik yıllarında Denizli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanlığı, Nizam-ı Alem Ocakları Ege Bölge Başkanlığı ve Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanlığı yaptı.

BAŞARILI BİR İŞADAMI

İş Hayatında serbest mühendislik ve müteahhitlik yaptıktan sonra, 2002 yılında girdiği Güriş Holding bünyesinde ki şirketlerde sırası ile Danışmanlık, Proje Geliştirme Müdürlüğü, İş Geliştirme Müdürlüğü ve Güriş bünyesinde ki bir çok inşaat, makine ve enerji şirketinde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

2013 yılında Solaray Enerji AŞ ve Enay Yatırım AŞ’yi kurdu. Halen bu şirketlerin ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanıdır.

tuna3-005.jpg

HER ZAMAN MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN YANINDAYDI

Rahmetli Muhsin Yazıoğlu’nun çok sevdiği isimler arasında bulunan ve Büyük Birlik Partisi’nin kurucularından olan Tuna Koç, partinin her kademesinde görev yaptı. Büyük Birlik Partisi’nden 2002 seçimlerinde Gümüşhane, 2011 ve 2015 seçimlerinde İstanbul 3.Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı oldu.

tuna7-001.jpg

NEDEN CUMHUR iTTiFAKI?

Tuna Koç, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin adını koyduğu Cumhur İttifakı’nın neden yanında olduğunu ise şöyle açıklıyor:

“İnsanımızı, güvenlik içerisinde,özgür ve müreffeh olarak yaşatmaya yemin ettiğimiz bu vatanın her santimetrekare toprağında, kendini Allah’a, vatana, bayrağa feda etmiş kahramanlarımızın canları, kanları ve hakları var.

Büyük Birlik Partisi, var olduğu her anında, her kararında, bu gerçeğin ve bu sorumluluğun sınırları içinde hareket etti ve etmeye devam edecek! Devletin sahibi millettir.

Türk Milleti, varlığını, devletini, geleceğini koruyabilecek güce, akla ve ferasete sahiptir.

Geleceğimizi kendimiz tayin edeceğiz. Varlığımızı ve bağımsızlığımızı koruyacağız.

Bunu koruyabilmek için güçlü olmak zorundaolduğumuzu da biliyoruz.

Milletimize yönelen, tümü taşeron, tümü kukla, tümü birer ihanet şebekesi olan PKK, DAEŞ ve FETÖ terör örgütleri ile onların sahiplerinin saldırısı altındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı ve bağımsızlığı için, Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi ile ele ele verip sorumluluk aldık.

Büyük Birlik Partisi olarak, milletimizin istikbaline duyduğumuz sorumluluğun gereği olarak “Cumhur İttifakı” içerisinde yer aldık.”

 

Hakan Sönmez            siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.