Ankaralı Gökçek'e bunları soruyor!

Ankaralı Gökçek'e bunları soruyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oğlu Osman Gökçek'in ATO Seçimlerini kaybetmesinin ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu'nu hedef olarak 'FETÖ'cülerle işbirliği yaptığını söyledi. Gökçek'in bu sözlerinin ardından Ankaralı soruyor: FET

Oğlu Osman Göçek’in Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimlerini kaybetmesinin tüm sorumluluğunu TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu’na yükleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hisarcıklıoğlu’nun FETÖ’cülerle işbirliği yaptığını söylemişti.

 

Ankaralılar Melih Gökçek’e bu açıklamasından sonra şunları soruyorlar:

 

-  Eski dostum dediğin, FETÖ’cülerle işbirliği yaptığını iddia ettiğin Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun Ankara’daki iş yapmayan kaç gayrimenkulü Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak kiraladın?


-  Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun bu gayrimenkullerine yılda Belediye olarak ne kadar kira ödüyorsun?


-  Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun istikbal kaygısıyla FETÖ’cülerle işbirliği yaptığını iddia ediyorsun. Peki sence FETÖ’nün hala bir istikbali var mı? İstikbal kaygısı derken kime ne mesaj veriyorsun?”

 

Geçmişte FETÖ’ye yaptığı bağış ve kıyakların pişmanlığını ekranlarda dile getiren Melih Gökçek’in ATO seçimlerinde oğlunun kaybetmesinin ardından gelişen sitem ve tepkisinin FETÖ ile işbirliği yaptığını söylediği Hisarcıkoğlu’nun gayrimenkullerinin kiralama iptallerine yol açıp açmayacağını zaman gösterecek.

 

Hakan Sönmez         siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.