Ankara'yı karıştıran üst düzey kavga

Ankara'yı karıştıran üst düzey kavga

Ankara bu kavgayı konuşuyor. Genel Müdür Yardımcısı tokat attı, danışman ve korumalar tartakladı.

Hafta sonunda Denizli'de Bakan Nihat Zeybekçi ve Vali Abdülkadir Demir'in eşlerinin yaralandığı olay sonrasında tekme-tokat kavga yaşandığı ortaya çıktı. TRT Genel Müdür Yardımcısı Şenol Göka vebakan danışmanı arasında karşılıklı tokatlaşma yaşandı. Korumalar Göka'yı tartakladı.

FESTİVALE SPOT DÜŞTÜ!

Haziran ayında TRT Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Şenol Göka, bu yıl 5. düzenlenecek olan Türkçe Sözlü Müzik Festivali için yer olarak memleketi Denizli'yi seçti. 10-13 Eylül arasında planlanan festivalin finali Cumartesi akşam yapılacaktı. Ancak Zeybekçi'nin eşi Ayşen Zeybekçi ve Valinin eşi Nurtaç Demir'in yaralanması nedeniyle Pazar gününe ertelendi.

Pamukkale Antiktiyatro'daki tüm organizasyonu TRT yaptı. Aşırı rüzgar nedeniyle spot ışıkları bakan ve vali eşinin başına düştü. Bakan Zeybekçi, eşini alıp hastaneye götürdü. Ancak daha sonra orada kalan bürokratlar arasında tekme-tokat kavga çıktı. Önce sözlü başlayan tartışma daha sonra itiş-kakışa sahne oldu. İddiaya göre Genel Müdür Yardımcısı Göka, kendisine hakaret eden bakan danışmanına tokat attı.

KORUMALAR TARTAKLADI

Tokat yiyen danışmanın imdadına bakan korumaları yetişti. Korumalar Göka'ı tartakladı. Bu arada danışman da Göka'ya tokat attı. Araya giren kişilerin kavganın daha da büyümesini engelledi. Hem spot ışık düşmesi hem de kavgayla ilgili soruşturma yapıldığı öğrenildi.

HABER YAPMAYIN!

Bakan Zeybekçi'nin ekibi, kavgayla ilgili TRT çalışanlarına ‘Sakın haber yapmayın, sonucuna katlanırsınız' diye uyarıda bulundu.

ZEYBEKÇİ KIZDI

Eşinin yaralanması üzerine alıp hastaneye götüren Bakan Zeybekçi, TRT yönetimine ateş püskürdü. Zeybekçi'nin danışmanı ve korumalarının kavgasından sonra hemşehrisi Göka'yı ilgili bakana şikayet edeceği öğrenildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.