Annem ağlıyorsa parça tamamdır

Annem ağlıyorsa parça tamamdır

Duygusal şarkıların başarılı yorumcusu Yonca Lodi, albümüne alacağı şarkıları ilk olarak annesine dinlettiğini açıkladı. Ünlü şarkıcı, 'Annem şarkıyı dinlediğinde ağlıyorsa, o şarkı olmuştur” dedi

Şarkılarını ilk olarak manikürcüsüne dinleten pop müziğin başarılı ismi Demet Akalın’dan sonra Yonca Lodi’nin de şarkı seçimlerinde annesine danıştığı ortaya çıktı. Kısa süre önce ‘12 Ay’ adını verdiği albümünü çıkaran Lodi şöyle konuştu:

“Annem şarkıyı dinlediğinde ağlıyorsa iş tamamdır. O şarkı olmuştur. Annemin şarkılarıma verdiği duygusal tepkiler hep tutmuştur.”  


RAKİP TANIMIYOR

Demet Akalın, Hande Yener ,Gülşen ve Bengü arasında yaşanan rekabet hakkında konuşan Yonca Lodi, “Rekabete hiç takılmıyorum, umrumda bile değil. Ben sanatta yarış olabileceğine inanmıyorum. Böyle olduğunu düşünsem üretemem zaten. Özgüvenim çok yüksek. İşimi çok iyi yaptığımın farkındayım” dedi.

Oğlumun vicdanlı olması için uğraşıyorum

Anne olduktan sonra çok şey öğrendiğini, anneliğin kendisini adeta eğittiğini dile getiren Lodi, “10 yaşında bir oğlum var. İleride vicdanlı, kendine güvenen bir adam olsun diye uğraşıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.