Annesini öldürüp, kafasını balkondan aşağı atmıştı! O görüntüleri paylaşan 3 kişi gözaltına alındı

Annesini öldürüp, kafasını balkondan aşağı atmıştı! O görüntüleri paylaşan 3 kişi gözaltına alındı

Bağcılar'da Ali S.'nin annesi Hava S.'yi bıçakla öldürüp, kestiği kafasını balkondan sokağa attığı olaya ilişkin cep telefonuyla görüntü çekip sosyal medyadan paylaşım yapan 3 kişi gözaltına alındı.

Bağcılar’da psikolojik sorunları olan genç annesinin kafasını kestikten sonra balkondan aşağı attı. O dehşet anları kameraya yansıdı.

Olay, Bağcılar ilçesi Fevziçakmak Mahallesi 2014 Sokak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 26 yaşındaki A.S. henüz bilinmeyen bir nedenle 58 yaşındaki annesi Havva Sayan'ın boğazını kesip kafasını camdan aşağıya attı.

 

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI


İhbar üzerine olay yerine Çevik Kuvvet Polisleri ile Özel Harekat Polisleri geldi. Çevik Kuvvet evin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Polisleri gören A.S. evi yakarak direnmek istedi. Uzun uğraşlar sonucu Özel Harekat Polisi, A.S.’yi yakalayarak gözaltına alındı. Katil zanlısı A.S.’nin daha önceden ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden firar ettiği öğrenildi.

Öte yandan, gencin annesin kafasını balkondan atma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde, yolda ve evlerinin balkonunda bulunan vatandaşların bağırdığı ve şahsın kafayı yere attığı görülüyor.

 

CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜ ÇEKEN 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Olaya ilişkin cep telefonuyla görüntü çekip sosyal medyadan paylaşım yapan S.A. (19), N.A.(37), G.K.(47) isimli şahıslar, görüntülerin ilk çekildiği adreste tespit edilip gözaltına alındı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum