Antalya, Serik’te fuhuş rezaleti

Antalya, Serik’te fuhuş rezaleti

Antalya’nın Serik ilçesinde emniyet güçleri fuhuş operasyonu düzenledi. Kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan kişilerden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya’nın Serik ilçesinde kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen bir çeteye yapılan baskında 7 kişi gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki operasyonda polis ekipleri, ilçede yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Şüphelilerin kullandığı değerlendirilen ilçe merkezindeki 4 ev, 1 otel, 3 araç ile Antalya merkezde fuhşa sürüklenen kadınların kaldığı 4 eve eş zamanlı operasyon yapıldı.

 

FUHUŞA ZORLANAN KADINLAR KURTARILDI

4 eve eş zamanlı yapılan baskında, evlerde tutulan ve fuhuşa sürüklenen kadınlar kurtarıldı.

Kurtarılan kadınlardan 5'inin Türkiye 2'sinin de yabancı uyruklu olduğu belirlendi.

Baskınlarda, fuhuş yaptığı iddia edilen 5'i Türkiye, 1'i Kırgızistan ve 1'i Moldova uyruklu 7 kadın kurtarıldı.

 

YAKALANDILAR

Baskınlarda kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen 7 kişi ise yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada; çok sayıda cep telefonu, çetele ve fuhuştan kazanıldığı tahmin edilen 1860 TL ele geçirildi.

 

TUTUKLANDILAR

Kadınlara fuhuş yaptırdığı iddiasıyla sorgulanan sanıklar emniyetteki işlemlerinin ardından sulh ceza hakimliğine çıkartıldı. Şüphelilerden N.A. ve S.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, T.İ., H.B., S.Y., M.A. ve M.K. ise tutuklandı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum