Antalya uçağında ağlayan bebeğe sinirlenen kadın, yolcuları tokatladı!

Antalya uçağında ağlayan bebeğe sinirlenen kadın, yolcuları tokatladı!

Antalya'ya gitmek üzere yola çıkan uçakta ağlayan bebeğe sinirlenen kadın yolcu uçakta olay çıkardı.

İngiltere'nin Manchester kentinden Antalya'ya gitmek üzere yola çıkan Jet2 Havayolları'na ait uçakta olay çıktı.

Bir kadının yolculara ve uçuş görevlilerine saldırmasının ardından uçak, Viyana'ya zorunlu iniş yaptı.

 

TAŞKINLIK YAPIP YOLCULARA SALDIRDI


İngiltere’nin Manchester kentinden Antalya’ya gitmek üzere, bu sabah yola çıkan Jet2 Havayolları’na ait bir uçak, yolculardan birinin ‘taşkınlık yapması’ ve yolculara saldırması üzerine zorunlu olarak Viyana’ya yönlendirildi.

Manchester’dan Antalya’ya giden uçakta bir kadın yolcu, planlanan uçuşun yarısında taşkınlık çıkarınca, uçak zorunlu olarak Viyana havalimanına yönlendirildi.

 

AĞLAYAN BEBEĞE SİNİRLENDİ UÇAĞI BİRBİRİNE KATTI


Uçaktaki bir yolcu, İngiltere’de yayın yapan Manchester Evening News’e bir kadın yolcunun uçuşun sonlanmasına ‘yaklaşık bir saat 20 dakika’ kala rahatsız edici hale geldiğini söyledi. İsmi açıklanmayan kadının, uçakta ağlayan bebeğe sinirlendiği daha sonra da uçağı birbirine kattığı belirtildi. Kadının önce uçuş görevlilerine saldırdığı daha sonra da öfkesini yolculara döndürdüğü hatta bazı yolculara tokat attığı ifade edildi.

 

"İNSANLARIN YÜZÜNE YÜZÜNE BAĞIRIYORDU"


Uçakta bulunan ve kimliğinin açıklanmasını istemeyen bir yolcu, “Çok gürültü vardı” dedi. "Sonra uçağın ön tarafına geldi. Jet2 personeline çok kızdı ve sakinleşmedi. Sesi giderek yükseliyor ve agresifleşiyordu. İnsanların yüzüne yüzüne bağırıyordu.” ifadelerinde bulundu.

 

"YOLCU BİR ŞEY SÖYLEYİNCE YÜZÜNE TOKAT ATTI"


Görgü tanığı, "İnsanlar uçağa binmeden önce havaalanında tekme attığını söylüyordu. Daha sonra uçakta, bir yolcu bir şey söyledi ve onun yüzüne tokat attı. Sonra bir adam ayağa kalktı ve onu uçağın arkasına götürmeden önce durumu sakinleştirmeye çalıştı." dedi.

Uçağı birbirine katan yolcu Avusturya’nın başkenti Viyana’da güvenlik görevlileri tarafından uçaktan indirildiği sırada yolcuların durumu alkışlayarak desteklediği belirtildi. Uçağın Viyana’da iki saat durduktan sonra tekrar Antalya’ya yönlendirildiği açıklandı.

 

YOLCULARA MESAJ ATARAK ÖZÜR DİLEDİLER


Kadının uçaktan indirilirken başka bir yolcuya daha tokat attığı öne sürüldü.

Jet2, uçaktaki yolculara mesaj göndererek olay için özür diledi. Mesajda, "Merhaba, bir yolcunun rahatsız edici davranışı nedeniyle uçağınızın yönünün Viyana’ya çevrildiği için üzgünüz. Sizi mümkün olan en kısa sürede tekrar yola çıkarmak için çalışıyoruz” ifadeleri yer aldı.

Manchester Havalimanı durum hakkında yorum yapmayı reddetti ve bunun havayolunun sorumluluğunda olduğunu dile getirdi.

 

HAVAYOLU ŞİRKETİ OLAYI DOĞRULAYARAK AÇIKLAMA YAPTI


Jet2 yaptığı açıklamada olayı doğrularken, yolcu indirildikten sonra uçuşun Antalya’ya başarıyla devam ettiğini açıkladı.

 

Bir Jet2 sözcüsü İngiliz basınına şunları söyledi:

 

‘Manchester’dan Antalya’ya LS895 uçuşunun bugün erken saatlerde, rahatsız edici bir yolcu yüzünden, Viyana’ya yönlendirildiğini doğrulayabiliriz. Aile dostu bir havayolu olarak, yıkıcı davranışlara sıfır tolerans yaklaşımı uyguluyoruz.’

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.