Antalya'da pitbull dehşeti! 11 aylık bebeğin yanağını ve kulağını kopardı

Antalya'da pitbull dehşeti! 11 aylık bebeğin yanağını ve kulağını kopardı

Antalya'da pitbull cinsi köpek 11 aylık bebeğin yanağını ve kulağını kopardı. Saldırgan köpek, oğlunu kurtarmak isteyen babayı da yaraladı.

Tüyler ürperten olay, 7 Ekim günü saat 19.30 sıralarında Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana geldi.

Market işleten Hasan Kaçar'ın eşi Sevim Kaçar, 11 aylık bebeği Sadrettin ile birlikte markete geldi. Bu sırada sahibinin market önünde tasmasını bıraktığı pitbull cinsi köpek, Sadrettin bebeğe saldırdı. Seslere koşan bebeğin babası Hasan Kaçar da köpeğin saldırısına uğradı.

Köpek, Sadrettin bebeğin sol yanağını ısırıp kulağını kopardı, babasının ise kolunu ve bacağını ısırdı. Saldırının ardından sahibi köpeği alıp uzaklaşırken, Hasan Kaçar ile oğlu ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Burada yanağına ve kulağına onlarca dikiş atılan bebek ile babası, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Baba Hasan Kaçar, köpeğin sahibinden şikayetçi oldu. Köpeğin saldırıdan önce sahibiyle markete gidiş anı ve saldırıdan sonra dönüş anı güvenlik kamerasına yansıdı.

 

"TASMAYI BIRAKINCA SALDIRDI"

 

Olayın şokunu üzerinden atamadığını belirten Hasan Kaçar, "Eşim Sevim, kucağında bebekle müşteriye bakmak için markete girdi. Köpek sesleri geliyordu. Ben de marketin ön tarafa geldim. Köpek, sahibiyle birlikte geliyordu ancak ağzında herhangi bir koruması yoktu önce başka bir köpekle kavga ettiler. Daha sonra adam köpeğini tasmasından tutup bizim girişe köpekle birlikte geldi. Orada tasmasını bırakınca market içine giren köpek, direkt benim bebeğimin üzerine gitti. Yüzünü parçaladı, arkasından yetişmeye çalıştım ancak başarılı olamadım. Bu kez bana saldırdı. Bacağımı ve kolumu ısırdı. Çok uğraştım ama beni bırakmadı. 15-20 metre kadar sürükledi. Güçlükle elinden kurtuldum" sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

 

"HAYATI BOYUNCA İZ KALACAK"

 

Oğlunun durumunun iyiye gittiğini söyleyen Hasan Kaçar, "İyileşecek ama hayatı boyunca taşıyacağı iz kalacak. Olay sonrası benim kucağıma bile gelmiyordu. 2-3 gündür yan yana gelmeye başladık. Köyde yetişiyor ama bir hayvan gördüğünde hemen ağlamaya başlıyor. Travma yaşıyor. Bu köpekleri nasıl besliyorlarsa sahip çıkmaları da gerekiyor" diye konuştu. Kaçar, köpeğin sahibinin serbest bırakılmasına tepki gösterdi, ceza almasını istediğini söyledi.

 

"KÖPEKLE BURUN BURUNA GELDİK"

 

Sevim Kaçar ise olayı unutamadığını dile getirerek, "Köpekle burun buruna geldik. Eşim bağırınca çocuğumu arkadan tutup kaldırdım. İlk başta bir şey görmedim, sonra baktığımda komple elmacık ve çene kemiği görünüyordu, kulağı sallanıyordu. Zorlu bir tedavi sürecine girdik. İnşallah iyi olacak. Ancak yüzündeki iz hep kalacak. Bizim de köpeğimiz var ancak şimdi her şeyden korkuyor. Üstesinden nasıl geleceğiz bilmiyorum" dedi.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.