Antalya'da yaşayan Pakistanlı'dan cihat çağrısı: Tek kafir kalıncaya kadar...

Antalya'da yaşayan Pakistanlı'dan cihat çağrısı: Tek kafir kalıncaya kadar...

Antalya'da yaşayan Pakistanlı Mohammad Ayyub isimli bir kişi, 'Maşallah bugün Antalya’ya Pakistan’dan yeni bir silah kaçırdı. Cihat tek bir kafir kalıncaya kadar devam eder' şeklinde bir paylaşım yaptı.

Mohammad Ayyub adı ile Twitter’dan bir hesap açan Pakistanlı; “Atatürk’ten ve laiklikten nefret ediyorum” yazıp silahlı fotoğrafını yayınladı.

Ayyub, paylaştığı bir Tweet’in altına, “Maşallah bugün Antalya’ya Pakistan’dan yeni bir silah kaçırdı. Cihat tek bir kafir kalıncaya kadar devam eder” notunu düştü altına da bir kişinin silahlı görüntüsünü ekledi.

“Pakistan makamlarından Pakistan vatandaşlarının Türkiye’ye vizesiz girişine izin vermelerini talep ediyorum. Herhangi bir İslam ülkesinde yaşamak bizim doğuştan hakkımızdır” ifadelerini kullanan Ayyub, hesabından paylaştığı bir videonun altına;

“Bu güzel ülkeye daha fazla Pakistanlı gelmeli. Her Pakistanlı Türkiye’ye vizesiz gelip kalıcı olarak yerleşmek için bu videoyu izlemeli” yazdı.

 

ddd-007.jpg

 

Ayyub, Türkiye’de çekilen bir fotoğrafın altına da; “Türkiye yakında Pakistan ve Afganistan gibi İslam olacak” ifadelerini yazdı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.