Aranan Türkan Şoray bulundu

Aranan Türkan Şoray bulundu

Müjdat Gezen’in yeni müzikali için Türkan Şoray’ın gençliğini canlandıracak oyuncu bulundu. İşte ayrıntılar;

Usta oyuncu Müjdat Gezen geçtiğimiz günlerde, yeni müzikalinde Türkan Şoray’ı canlandıracak oyuncu için gazeteye ilan vermişti. Aranan oyuncu gazete ilanıyla bulunamayınca devreye Türkan Şoray girdi ve Yeşilçam’ın Sultan’ını canlandıracak isim belli oldu.

turkan-sorayin-gencligini-canlandirabilecegini-siyasetcafe.jpg

Müjdat Gezen’in geçen ay gazeteye verdiği ilan için yapılan başvurulurdan 197 kişi aday oldu, ancak adaylardan hiçbiri seçilmedi. Ardından Türkan Şoray, kendisini oyuncu Melike İpek Yalova’nın canlandırmasını istedi.

9157097371_9681d31295.jpg

Müjdat Gezen oyuncu arayış sürecini şöyle aktardı: “İlandan bir gün sonra yüzlerce kişi aradı. Talep çok olunca iki gün sonra sınav yaptık. Ama gelenlerin Türkan’la alakası yoktu. Kimi aşırı kiloluydu, kimi 50 yaş üstüydü. Hatta mavi gözlü, sarı saçlılar bile geldi. Türkan dedi ki ‘Melike İpek Yalova’yla bir görüşelim. Ben kendisini beğeniyorum, bana da çok benziyor. Ben de Melike’ye ulaştım. Konuştuk ve anlaştık.”

melek-ipek-yalova-siyasetcafe.jpg

Melike İpek Yalova’nın Türkan Şoray hayranı olduğunu belirten Gezen,“ Her filmini izleyip her olayını takip ediyormuş. Benimle görüşmeye geldiğinde heyecandan titriyordu” dedi.

Müjdat Gezen’in yeni müzikali, ekimde Maslak TİM Show Center’da seyirci ile buluşacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.